Q0812. Vrouwen opener over TZ dan mannen…

Onbekend

Het valt mij op dat hier vooral veel vrouwen aanwezig zijn… Ik denk dat veel mannen hun “kop in het zand” steken wat betreft de toekenning aan tweelingziel.. Wat denken jullie? Hopelijk zal 2012 ons veel goed brengen en herenigen met onze tweelingziel. Liefs!

Antwoord 1
Vrouwen zijn overal opener in en daarin zijn tweelingzielen geen uitzondering. Mijn tweelingziel steekt niet zijn kop in het zand, nooit gedaan ook. Het is gewoon een koelbloedige man die nooit het achterste van zijn tong laat zien, maar via de hartchakra gonst het, dat is beter dan alle forums op internet bij elkaar. Mannen verwerken vaak dingen via de carriere. (Wieweet)

Antwoord 2
Ik denk het ook. Mannen zijn meestal al veel rationeler ingesteld dan vrouwen en zitten ook veel minder op dergelijke fora denk ik. Zij zoeken een andere manier om hun gevoelens (als ze zich daar al bewust van zijn) te kanaliseren. Denk aan gamen, drinken, roken, vrouwen versieren, muziek maken etc. Nu had ik laatst wel een heel interessante discussie met mijn TZ over dit onderwerp. Hij zei dat hij steeds meer naar zijn gevoel begon te luisteren. Dat ratio ook niet alles was. Ik kon hem wel om de hals vliegen, zo blij was ik dat hij dat zei. Hij is een heel lieve en gevoelige man, maar verdooft zijn gevoel ook vaak door bovengenoemde dingen te doen. Ik merk nu steeds meer dat daar verandering in komt. Heel langzaam maar toch. (Onbekend)

Antwoord 3
Wat een schijterds he! Nee, ik denk dat veel mannen niet zo makkelijk over hun gevoelens praten, omdat ze daarin (gemiddeld) minder gestimuleerd worden en er zijn dan dus meer mannen dan vrouwen die dan eerst een bepaald ongemak moeten doorbreken voordat ze open zijn over dit soort zaken. (Onbekend)

Antwoord 4
Op zielsniveau bestaat man noch vrouw. (Onbekend)

Antwoord 5
Dat is waar, maar je bent hier ook op de aarde en daar bestaat het wel.(Onbekend)

Antwoord 6
Het bestaat op aarde voor zover je er zelf in meegaat, dus je kunt er ook voor kiezen er niet of zo weinig mogelijk in mee te gaan. Helaas laten veel mensen zichzelf in hoge mate uittekenen door hun omgeving en ontwikkelen ze zich vervolgens binnen dat kader en zeggen: zie je wel, het klopt, want ik voel me ook prettiger bij die en die rol. Ja, vind je het gek, daar ben je dan het meest mee vertrouwd geraakt. (Onbekend)