Q0811. Tweelingziel ontmoet…

Onbekend

Het gebeurde een paar maanden geleden, ik stond op het schoolplein te wachten, ik zag iemand staan die ik niet kende, plots draaide hij zich om en keek naar mij, hij draaide weer terug en meteen weer om, om weer te kijken, het was een soort van herkenning leek het. Elke keer als wij elkaar zien kijken we elkaar aan, ik word helemaal warm van binnen,en voel me ‘week’, maar nu…..Ik denk dat hij het zeker ook moet voelen, hij kijkt op een bepaalde manier naar mij, ik zou graag willen weten of hij het net zo beleefd als ik. We zijn allebei getrouwd en hebben kindjes, ik heb nog nooit echt met hem gepraat maar heb zo’n sterk gevoel naar hem. Nu weet ik zijn mobiele nr. en heb in gedachten al 1000 keer een sms gestuurd maar ik vind het zo moeilijk, ik wil geen huwelijken stuk maken, het enige wat ik wil weten of hij het net zo beleefd als ik. Zal ik een sms sturen,of niet??? Help, wat is het soms moeilijk…..

Antwoord 1
En als je het weet of hij het net zo voelt als jij, wat dan? Heb je het volgende scenario al bedacht? Hij voelt het net zo als jij, jij bent daar welgevallig bij, je laat het je aanleunen en voor je het weet (oh ijdelheid!) kan je niet meer zonder. Laat het lekker rusten, op een juist moment weet je gewoon vanzelf of hij net zo voelt als jij. (Wieweet)

Antwoord 2
Bedankt voor je antwoord. Als ik weet dat hij het ook voelt zal mij bevestiging geven. Waarom ik dat graag wil? Dat is een gevoel en ik zal en wil er verder niks mee doen, omdat ik weet dat het niet de tijd is, waarom ik het zo graag bevestigd wil? Dat is het sterke gevoel naar hem toe. Ik heb dit ook nog nooit meegemaakt, zoiets voelen voor iemand die ik helemaal niet ken. Misschien moet ik het maar loslaten en afwachten, wat klinkt dat moeilijk….. (Onbekend)

Antwoord 3
Nee! Ga niet sms-en of op andere wijze contact zoeken met hem. Je mag niet tussen twee mensen in een huwelijk komen en zelf ben je ook getrouwd. Begrijp me goed; als jullie werkelijk elkaars tz zijn dan zal dat in de toekomst vanzelf in de juiste richting gaan ontwikkelen, hoef je niets voor te doen. Wel te laten. Hoe meer je doet, hoe verder je hem van je afstoot en hoe minder je doet, hoe meer hij naar je al toe trekken. Als het zo moet zijn ZAL het zo zijn, en anders niet. (Onbekend)

Antwoord 4
Nee, ik ga niet smsen, heb sinds gisteren heel sterk het gevoel dat ik dat niet moet doen. Als het idd zo moet zijn, dan zal de tijd dat uitwijzen, voor nu probeer ik het los te laten hoe lastig misschien ook. (Onbekend)

Antwoord 5
Doe wat je gevoel je ingeeft maar blijf realistisch ivm jouw huidige situatie. hoe jouw situatie nu is maakt voor dit moment niet uit voor deze connectie. de goden laten je dit nu ook voelen denk ik, ook al heb je een relatie. dat betekent in mijn ogen dat je er zeker iets mee mag doen, als je maar je situatie in de gaten houdt, niet moedwillig dingen kapot maakt. wil je die sms sturen doe dat dan dat wordt jou nu ingegeven…onderzoek …voorzichtig (Onbekend)