Q0808. Welke tekens krijgen jullie?

Onbekend

Ik ben erg benieuwd wat voor specifieke tekens jullie krijgen over je TZ? Ik zou het leuk vinden om hier het een en ander over uit te wisselen .. Liefs

Antwoord 1
Ik ga nu niet om met mijn TZ, maar ik weet vaak in wat voor stemming hij is, omdat ik die stemming dan ook opeens in mijn bewustzijn doorkrijg. Ik voel ook wanneer hij aan me denkt en wanneer hij zich voor mij probeert af te sluiten. Vroeger toen we in dezelfde stad woonden kwamen we elkaar heel vaak onverwachts tegen, op de meest uiteenlopende plekken. Eén keer deed ik boodschappen en zag hem daar ook: toen bleken we precies dezelfde dingen in ons mandje te hebben! Zelfde voorkeuren, muzieksmaak, kwetsbaarheden, dat soort dingen, en dan in het kwadraat. Nog niet zo lang geleden voelde ik zijn energie zo sterk dat het leek alsof hij fysiek aanwezig was. En het was niet alleen een droom, want ik werd me bewust van een aantal dingetjes die ik eigenlijk een beetje vergeten was (bepaalde maniertje van hem, bepaalde onzekerheden van hem), maar die toen weer heel sterk aanwezig waren. Ook zat er een soort dynamiek in die scene, zijn energie speelde als het ware een soort scenariootje af. Ik stond erbij en keek ernaar, min of meer. Daardoor wist ik dat ik het echt niet zelf aan het verzinnen was. Qua uiterlijk lijken we ook op elkaar, we hadden broer en zus kunnen zijn. We hebben ook soortgelijke ervaringen meegemaakt in onze jeugd. Op dit moment lopen er ook weer allerlei parallellen in onze levens. En wat ik ook heel frappant vond vroeger toen ik hem nog zag: het leek alsof hij nergens naar rook. Normaal hebben mensen een herkenbaar geurtje, hoe subtiel ook. Maar steeds als mijn TZ langsliep rook ik niets ‘afwijkends’. Dus misschien hebben we wel dezelfde geur. En toen ik hem voor het eerst ‘in het echt’ ontmoette, herkende ik hem en kon ik me herinneren dat zijn energie al in mijn kindertijd (dus vóór ik hem ooit had gezien) in mijn leven aanwezig was geweest, dus toen hebben hij en ik elkaar kennelijk al vaak energetisch opgezocht. Oh ja, niet te vergeten het bijna tastbare energieveld tussen hem en mij, steeds als we dicht bij elkaar in de buurt waren, alsof ik naar hem toe werd gezogen. En natuurlijk die woordloze informatieuitwisseling qua gevoel, alsof je tegelijkertijd jezelf en die ander bent. Dat allesomvattende liefdesgevoel voor die persoon, thuiskomen, meest ‘echte’ wat bestaat, hemel op aarde. Zo, beetje tevreden met deze waslijst? (Onbekend)

Antwoord 2
Talloze tekens, waaronder nummerplaten op auto’s met onze voorletters en bepaalde cijfercombinaties die op hem of mij slaan, woorden/teksten op vrachtwagens, billboards en op TV. Als ik de radio aanzet speelt er net een liedje dat aan hem refereert of aan de situatie tussen ons. Ik zie opeens zijn voornaam overal, of mensen noemen die naam opeens. Ik droom veel over hem, droom ook dingen die later uitkomen of die hij later vertelt. Het is heel raar, maar ook heel erg leuk. Als je er eenmaal oog voor hebt, zie je steeds meer. (Onbekend)

Antwoord 3
Dit is wel een heel frappante: het is volgens mij de bedoeling dat mijn tweelingziel en ik in de toekomst ons met orang-oetans gaan bemoeien op Borneo (Kalimantan). Ik ging afgelopen zondag in mijn eentje naar een voorlichtingsdag over apenopvang, en tot mijn stomme verbazing rolden er TWEE treinkaartjes uit de automaat op het station!!!! (Wieweet)

Antwoord 4
Wauw WieWeet, dat is een hele mooie! Je stond daar toen zeker wel met een vette smile op je gezicht? Ik had het laatst; ik fiets naar huis, voel me niet zo vrolijk en vraag me in gedachten ernstig af of mijn twin wel weet wat er tussen ons afspeelt. Meteen springt mij een tekst op een geparkeerde auto in het oog waar stond “geloof in je paard”. Hij is een paard in de chinese astrologie. Ik wist meteen dat dit op hem betrekking had. Afgelopen weekend loop ik ergens te wandelen, weer niet in blije stemming en ik vroeg om een teken van hem. Meteen valt mijn oog op een rode kunstbloem die daar op mijn pad ligt. Ik raapte hem op en nam hem mee. Enkele maanden geleden heeft mijn twin me eens een tekst gestuurd waarin “rode bloem” voorkwam. (Onbekend)

Antwoord 5
Het mooiste teken kwam van mijn tweelingziel zelf: zijn tweelingzoontjes, eentje lijkt op hem en en de andere lijkt op mij 🙂 (Wieweet)

Antwoord 6
Dit weekend voelde ik me erg rot, had echt mijn dag niet en heb ‘s avonds in bed even heel erg moeten huilen om de hele situatie. De volgende morgen voelde ik me al beter. Maar ‘s middags belde tz en vroeg of ik zin had om langs te komen. Ik was meteen weer zo blij, energiek en gelukkig. Het is soms net alsof hij het voelt dat ik het nodig heb om hem te zien, want dan belt hij. (Onbekend)