Q0804. Wil hem zo graag weer ontmoeten…

Onbekend

Het is nu een half jaar geleden dat ik hem heb gezien en ik heb het gevoel het zielscontact kwijt te raken terwijl ik elke dag 24 uur aan hem denk…. Ik wil m zo graag weer zien, hij woont maar 3 km bij mij vandaan in de dezelfde stad… Hoe kan ik decade van aantrekkingskracht het beste gebruiken om hem weer tegen te komen ? Liefs.

Antwoord 1
De wet van aantrekkingskracht, ja die ken ik. En ik zal je wat vertellen; ik heb al heel wat aangetrokken door gedachtekracht, behalve een ontmoeting met mijn TZ! Dat lukt me nooit, hoe ik ook probeer. Ik krijg wel allerlei tekens op mijn weg als ik wens dat ik hem zal zien, maar hij zelf laat zich niet zien op commando. Wel is het me ooit gelukt om heel intensief te denken dat hij me ging bellen, en dat gebeurde toen ook. Ik zie mijn tz wel regelmatig, maar nooit als ik het expliciet gewenst heb. Je kunt het proberen; visualiseer in gedachten heel helder dat jullie elkaar tegen komen. Zie alles, wat hij draagt, hoe zijn haar zit, wat jij aan hebt, wat jullie zeggen etc. Maak het zo gedetailleerd mogelijk. En GELOOF in dit beeld. Daar draait het om bij gedachtekracht. Geloven dat het waar wordt. Als hij zo dichtbij woont, komen jullie elkaar dan ook niet op straat tegen of in de supermarkt? Gewoon in zijn buurt gaan boodschappen doen! Je mag er zelf ook best wat in sturen. Succes. (Onbekend)