Q0803. Stabiliseren?

Wieweet

Pas sinds gisteren heb ik het gevoel dat mijn situatie met mijn tweelingziel stabiel is. Pas nu zijn het oude en het nieuwe met elkaar in evenwicht. Ik zie nieuwe ervaringen voor wat ze waard zijn en heb niet de alles overheersende behoefte meer om ze onmiddellijk met mijn twin te delen (wel gooi ik op internet af en toe nog een flinke steen in de vijver). Dat geeft alleen maar voordelen, maar het heeft wel vanaf maart 2008 geduurd voor het zover was! Kunnen jullie al het nieuwe wat nu op je weg komt al meteen aan, zonder dat je hart raar gaat doen? Of zonder andere psychische of lichamelijke symptomen? Evenwichtig en zonder innerlijke druk?

Antwoord 1
Ik begrijp geloof ik niet precies wat je bedoelt. Ik deel maar heel weinig van mijn ervaringen met mijn twin, want er zitten altijd anderen bij die er niets mee te maken hebben en het belachelijk zouden maken. Er gebeurt ontzettend veel “aan mijn kant”, ik heb telepathische dromen over/met hem, ik droom dingen die ik helemaal niet kan weten en die hij me later vertelt, ik voel zijn stemmingen soms aan op afstand. En ja, ik word er soms heel moe van. Vannacht heb ik bijna niet geslapen. Meneer had nog laat koffie gedronken, en ik denk dat dat de oorzaak was. Zelf kan ik ook nooit slapen als ik koffie op heb, en volgens mij had hij dat ook. Ook als hij een kater heeft, voel ik dat. Dus nee, ik ben nog niet zover dat ik kan ervaren zonder psychische en lichamelijk druk. Soms lukt het me wel om me als het ware los te koppelen van hem, maar dan komen er meteen zoveel signalen van hem op mijn pad, dat ik heel hard moet lachen. Alsof hij wil zeggen dat ik hem niet mag buitensluiten. (Onbekend)

Antwoord 2
Had ik (=vraagstelster) er toch weer een keer mee te maken. Mijn twin controleerde telefonisch of ik al met vakantie was (had ik op Facebook verteld aan iemand) hij sloot telefonisch meteen af zodra ik opnam,en het gaf mij zoveel opwinding en energie dat ik driekwart nacht niet slapen kon! (Wieweet)