Q0801. Volg je je hart of je zielsopdracht?

Onbekend

Ik heb nog nooit mijn hart gevolgd omdat ik mijn hele leven donders goed weet wat mijn zielsopdracht is. Die zielsopdracht is zo sterk dat ik mijn persoonlijke geluk daarvoor opzij zet. Overigens met voortvarende afloop, ik word daar niet ongelukkig van. Volg jij je hart of je zielsopdracht voor dit leven? Of gaan die twee samen?

Antwoord 1
Hoe kun je weten wat je zielsopdracht is? En wat is die van jou? (Als je dit wilt vertellen). (Onbekend)

Antwoord 2
Ik vind deze vraag zeer interessant. Ik vraag me al lange tijd hetzelfde af maar met het nodige geduld is nu denk ik het antwoord vanzelf gekomen. In mijn geval denk ik dat ik absoluut voor mijn zielsopdracht ga al weet ik nog niet exact uit wat die bestaat. Heb een idee. Het heeft te maken met mijn twin zijn werk en hij heeft het al meermaals gedaan. Het is iets humanitair allesinds. Weet jij volledig waarover het gaat en wat het is? Ik kan wel van oprecht groot geluk spreken dat dit alles samengaat met mijn hart. Wij zijn nog begin twintigers en groeien op een ongeloofwaardige snelheid naar elkaar toe. Mede hierdoor denk ik te weten dat we heel binnekort samen zullen komen. Ik kreeg een ingeving tot hoe het deze week zal verder evolueren, de volgende twee maanden en uiteindelijk onze ontmoeting binnen drie maanden. Ik volg mijn gevoel en verder zie ik in welke mate deze ingevingen ook werkelijk realiteit worden. Heeft iemand nog ervaringen met ingevingen over je toekomst en uiteindelijk inzien dat het inderdaad ook exact zo verloopt? Ben hier wel heel benieuwd naar. Liefs,x (Onbekend)

Antwoord 3
Antwoord 1 (en 2:bedankt voor je reaktie): dat is het moeilijkste op de wereld, te weten wat nou je zielsopdracht is. Ik was altijd jaloers op mensen die altijd maar wisten wat zij moesten doen in het leven. Niet beseffend dat ikzelf dezelfde vastberadenheid toonde. Je wilt het ene, dus vanuit je hart, en het andere trekt aan je. Datgene wat aan je trekt is dan de zielslopdracht. En het duurt soms lang voordat die zich openbaart, dus het bijbehorende geluk of de passie ook. De zielsopdracht is naar mijn mening een programma, of een gecodeerd plan of een imprint. Wat je daarnaast wilt vanuit je hart is wat je nog op moest ruimen tijdelijk, iets wat is veroorzaakt in een vorig leven denk ik dan. Als men zegt: “Ik stop er mijn ziel en zaligheid in”, ik denk dat men dan bezig is met de zielsopdracht. (Wieweet)