Q0798. We lezen hetzelfde boek…

Onbekend

Onlangs kwam ik erachter dat mijn twin in precies hetzelfde boek bezig is als ik. Ik heb het bijna uit en er staan nogal wat spiritueel getinte dingen in, onder meer over het boeddhisme, zielen, leven na de dood enz. Dat is onderdeel van de verhaallijn, het is dus geen esotherisch boek ofzo. Maar….al lezende verscheen er een dikke glimlach op mijn gezicht; zou hij ook met deze dingen bezig zijn en ze begrijpen? Als dat zo is, is hij veel verder dan ik ooit had gedacht. Is dit toeval of bestaat toeval niet?

Antwoord 1
Ja hoor dat is een teken dat jullie naar elkaar toe trekken op spiritueel niveau. Vroeg of laat komt het. Mijn twin heeft nu gelezen (via Facebook) dat ik in mijn laatste leven zit. Ik voelde het moment dat hij het las (zondagochtend 11 uur) en hoe hij schrok. Hij dacht voorheen misschien: Nou ben ik met een andere dame, tijdelijk, en in het volgende leven ga ik weer vrolijk door met mijn twinnie. Nou dat gaat dus niet meer lukken en nu komt er bij hem ook een spirituele sprong en kunnen we hopelijk dit leven alsnog samen afronden met een gezamenlijke taak. (Wieweet)