Q0797. Wat moet ik doen?

Onbekend

Nog nooit eerder van de term tweelingziel gehoord, totdat een oudere vrouw me eens even kort en bondig een uitleg gaf erover. Zodoende ben ik op internet gaan surfen en dus ook hier terecht gekomen…. Ik vind de meeste verhalen die ik tot nu toe heb gelezen zeer met mij overeenkomen, ook al gaat dit boven mijn petje! Ik wil niks met mijn zielsliefde te maken hebben omdat ik totaal niet weet wie het is en ik dus lekker mijn eigen ding wil doen zonder deze rare dingen erbij. Dus mijn vraag is: weet iemand hoe je los komt van iemand en dat ik mijn eigen energie behoud? Ik ben vaak moe omdat de andere helft zwaar aan de drugs zit, ja dat voel ik, dat weet ik, klinkt raar maar pff ik sta nergens meer raar van op te kijken door deze ervaringen allemaal. Zou hier zeer graag antwoord op willen, want ik heb een gezin te verzorgen en heb daar al mijn energie voor nodig.

Antwoord 1
Daar kun je niet van loskomen zomaar 1,2,3. Door de tijd heen zul je langzaam maar zeker loskomen, het heeft heel veel tijd nodig, stukje bij beetje. (Wieweet)

Antwoord 2
Ik zou bij iemand langsgaan die daarin gespecialiseerd is, in energiestromen/energetische afscherming. Zodat je zelf de controle leert regelen over de band met die onbekende. Hij kan je dan niet meer zo moe maken. Niet helemaal afsluiten, af en toe bewust even openstellen en wat liefde naar hem sturen, en dan weer afsluiten. Dat lijkt mij een goede oplossing voor jullie beide: jij weer rust en hij toch af en toe hulp. (Onbekend)