Q0792. Zou hij hetzelfde voelen/weten?

Onbekend

We zijn elkaar tegen gekomen op het web.. na intensief mailcontact en msn en smsen, we belden elkaar vaak op het moment dat de ander het echt nodig had. Na een half jaar hebben we elkaar ontmoet … heftig… het was thuiskomen bij elkaar zo vertrouwd. Het was echt aantrekken en afstoten. Ik heb mezelf weer terug gevonden bij hem. Na een half jaar zette hij er een punt achter, hij had een ander. Ik wist het al voordat hij het mij vertelde …zijn smoes was dat hij niet genoeg van mij hield (ik heb het heel anders gevoeld dat half jaar van intensief contact)en hij was in de war met zijn gevoelens voor mij. Nu ruim 3kwart jaar verder heb ik een nieuwe vriend maar ik kom steeds tekens tegen die betrekking hebben met de ander (eerste). Hij wou geen contact, antwoord niet op mijn berichtjes niets… ik heb hem in liefde los gelaten en wens hem oprecht alle goeds maar ik vraag me wel af of die tekens echt op hem slaan… dat hij dan aan mij denkt… of wil ik het alleen maar ??? Soms twijfel ik zelfs aan mezelf dat hij toch niet mijn tz is .. ik ben na de relatie met hem op deze site gekomen en meer tekens heb ik indertijd gekregen … Hoe maak je jezelf gek he … ik kan niet van hem loskomen terwijl ik nu een hele lieve vriend heb. Bedankt voor het lezen, liefs.