Q0791. Wie is er beste vrienden met haar/zijn TZ?

Onbekend

Mijn allergrootste wens op dit moment is dat mijn TZ en ik beste vrienden worden. We gaan al lang goed met elkaar om en het is gezellig als we samen zijn, maar ik zou zo graag meer verdieping in dit contact zien. Dus dat we vaker diepgaande gesprekken hebben, misschien eens samen een film kijken, over boeken discussieren, noem maar op. Wat je met een heel goede vriend doet. Wie heeft zo’n relatie met zijn of haar twin en hoe is dat? Tussen mijn tz en mij zit er op dit moment geen liefdesrelatie in door omstandigheden, maar ik zou heel graag wat meer verdieping willen.

Antwoord 1
Vanaf het eerste moment dat ik mijn tz zag bij de eerste ontmoeting wilde ik meteen met haar boezemvrienden zijn voor altijd. We zeiden toen heel veel tegen elkaar en jammer genoeg en wat ik ook voorzien had, verdween ze voor een lange tijd uit mijn leven en sinds een paar jaar heb ik weer contact met haar, sporadisch, en heb weer hetzelfde gevoel naar haar. Ik wil nog steeds dat we boezemvrienden zijn, want ik voel dat ik nog steeds hetzelfde voor haar voel als dertig jaar geleden. Om weer contact met haar te krijgen loopt zeer moeizaam en dat heeft oa te maken dat ik niet de gelegenheid krijg, of zeer moeilijk, om haar uit te leggen dat ik alleen maar vrienden met haar wil zijn. TZ vriendschap is de mooiste vriendschap die je kunt ervaren en ik hoop voor je dat jullie goede vrienden worden en ik hoop dat mijn twin en ik ook boezemvrienden mogen worden. (Onbekend)

Antwoord 2
Ik zie mijn tz ook niet zo heel vaak als ik zou willen, maar wij zijn en blijven hele goede vrienden, dat weten we van elkaar! Dat geeft rust! Als wij een keer samen zijn, praten wij over alles. En die verdieping komt wel, en je vind vanzelf een weg hierin, dat kun je niet forceren. Geniet van wat je nu hebt! (Onbekend)