Q0789. Hij wil mij niet?

Onbekend

Mijn tweelingziel wil mij niet door het vele aantrekken en afstoten. Nu staat hij aangemeld op zowat iedere datingsite. Ik ben echt bang om hem te verliezen. Wat kan ik doen? Zal hij een relatie krijgen met een ander?

Antwoord 1
De gedachte die gelijk bij mij opkwam toen ik je vraag las: ‘Hij wil jou niet door het vele aantrekken en afstoten?’ Maar dat is toch een proces waar jullie beiden bij betrokken zijn? Ga jij jezelf dat niet persoonlijk aanrekenen? Het is denk ik de bedoeling dat je hier van leert en persoonlijk groeit. Die groei hoeft niet altijd gelijktijdig te verlopen en dat kan heel pijnlijk zijn, maar jij kunt hem niet tegenhouden of iets forceren hierin, hoe moeilijk dat ook is. Ik wens je veel sterkte en wijsheid toe. Probeer je op dit moment te focussen op jouw eigen leven en heb vertrouwen.(Onbekend)

Antwoord 2
Ik begrijp dat dit heel moeilijk voor je is lieve lotgenote. Wat ik je wil zeggen is dat elk mens zijn eigen pad moet bewandelen. Als hij en jij echt bij elkaar horen, komt het ooit goed. En dat kan lang duren, ik spreek uit ervaring. Voor de beeldvorming; ik ben al 17 jaar verliefd op mijn TZ en ik weet dat het nog 30 jaar gaat duren voor wij samen zijn. Het zij zo. De tussentijd is blijkbaar nodig om beiden klaargestoomd te worden voor deze relatie. Kost heel erg veel pijn en moeite, hoewel er ook wel wat mooie momentjes zijn. Maar dat staat nauwelijks in verhouding. En toch, toch geven die paar parels van momenten me altijd weer de nodige kracht om vol te houden. Ik kan ook niet anders, zou niet weten hoe ik hier vanaf moet komen. Nee, een zielsliefde is voor altijd, en is niet de makkelijkste opdracht. Wel de moeite waard. (Onbekend)

Antwoord 3
Ja het is zeker de moeite waard en je wordt er altijd sterker door, vroeg of laat. Toch ben ik blij dat ik niet van tevoren wist hoe verrekte zwaar het was en nog een beetje is. Het zwaarste heb ik achter de rug. Gelukkig staan mij langdurig sterke energieen ter beschikking, anders had ik me geen raad meer geweten. (Wieweet)