Q0788. Soms denk ik dat ik me alles maar inbeeld…

Onbekend

Zoals vandaag dus. Het gevoel dat ik me gewoon maar alles inbeeld bekroop me weer als een geniepig monster. Nee, er was niets mis met wat je zei en deed, maar toch hield dat stemmetje maar aan en schreeuwde steeds harder in mijn oor dat het echt allemaal door mijzelf bedacht is. Maar ondertussen zijn er ook ontelbaar veel tekens, signalen en woorden geweest die me het absolute tegendeel bewezen hebben. Ik word er een beetje gek van. Is dit nou de stem van het ego die probeert een voet aan land te krijgen?
A

ntwoord 1Je beeld het je niet in.. Ik heb er ook last van! Maar als ik alles hier zo lees dan komt veel overeen met tekens… Wat voor tekens krijg jij? Liefs.(Onbekend)

Antwoord 2
Zo herkenbaar! Ik heb dit ook regelmatig. Dan denk ik er te veel over na en denk ik dat ik het me allemaal maar inbeeld. ‘dit is gewoon toeval’ of ‘ik wil het gewoon zien’. Maar toch krijg ik ook tekens, elke dag weer. Ik denk inderdaad dat dit ons ego is die spreekt. Diep van binnen weet je dat jullie zielsverwanten zijn. Maar als je te veel gaat nadenken, ga je twijfelen. Ook omdat er bijna niet over gesproken wordt. Ik denk dat we goed naar ons gevoel moeten luisteren, en blij moeten zijn dat deze tekens, deze website met zoveel gelijksoortige gevoelens ons gevoel bevestigt. (Onbekend)

Antwoord 3
Dank jullie wel! Dat had ik even nodig hoor! Wat die tekens zijn die ik krijg? Heel veel verschillende; onze initialen op nummerborden, zijn naam die ik ineens tegenkom overal; in tijdschrift, op posters, boeken en noem maar op. De letters TZ en TF (twinflame) op nummerborden in combinatie met zijn voorletters of geboortedatum. Liedjes op de radio. Gisteren kreeg ik een wel zeer bijzonder teken nadat ik mijn gidsen/universum of hoe je dat noemen wilt, gevraagd had of hij het ook weet dat wij elkaars zielslief zijn. Ik fietste langs een geparkeerde auto en mijn oog viel ineens op een onderschrift van een nummerplaat. Er stond: GeloofInJePaard. Laat hij nu een paard zijn in de chinese astrologie! Ik reed met een big smile verder en reed toen haast bovenop een auto met onze initialen tweemaal gespiegeld op de nummerplaat en eronder stond “Esprit” wat Geest betekent. Ik heb mijn vertrouwen nu weer een beetje terug. Maar het blijft lastig dat je ego soms zo de overhand neemt. (Onbekend)

Antwoord 4
Ja dat denk ik ook dat dat het ego is. De tekens die je krijgt zijn er niet voor niks. Het is soms alleen moeilijk om het allemaal te bevatten omdat je het niet kan zien en bewijzen. In het begin kon ik het gevoel dat ik voor tz had nog weg redeneren en wegdrukken. Toen ik tz daarna een hele tijd later weer zag was dat niet meer mogelijk. Nu weer een tijd later kan ik er echt niet meer om heen, hoef ik niet meer te twijfelen. Het wordt me opgedrongen lijkt het wel. Ik heb het gevoel dat tz me overal weet te vinden overal waar ik ben en bij alles wat ik doe. Dat benauwd me soms behoorlijk maar ja wat doe je eraan. Ik droomde laatst dat ik achterna werd gezeten door een camera aan een luchtballonetje vast, het ding ging me overal achterna. Het zal een reden hebben waarom het me zo opgedrongen wordt met tekens etc.. maar de reden weet ik niet, ik weet niet wat ik ermee moet zeg maar. Ik weet dat ik en tz tz’en zijn en volg m’n gevoel maar gebruik toch ook een klein beetje m’n verstand, wat ik nu dan doen moet met al die tekens weet ik niet, ik hoop dat dat me nog eens duidelijk wordt; wat ik en hoe het verder moet. (Onbekend)

Antwoord 5
Bedankt voor jullie bijdragen. Ja, ik weet heel zeker dat wat ik voel over ons, de waarheid is. Dat is een heel helder zuiver weten in mijn hart. Maar…in de buitenwereld gebeurt momenteel zoveel dat precies het tegengestelde laat zien. Mijn TZ reageert heel erg uit angst, jaloezie en ego. Hij doet ook ontzettend zijn best om al zijn gevoelens te ontlopen/verdoven. Nou ja, ik denk dat ik hem maar de tijd moet geven en los moet laten. Dit gaat zo niet werken. Alles wat ik wil voor nu is een innige eerlijke vriendschap waarin we onszelf kunnen zijn en veel later misschien nog wel (veel) meer. Maar zelfs dat lijkt nu gewoon niet te kunnen. Ik blijf hem met liefde en geduld benaderen. Maar dat kost me heel veel kracht. (Onbekend)

Antwoord 6
ik zeg altijd dat toeval niet bestaat en dat alles gebeurd met een reden bij mij gebeuren en gebeurde er ook allemaal hele vreemde toevallig heden jaren geleden iemand leren kennen elkaar helaas uit het oog verloren tot ik in spanje was en er precies zo n auto tje voor mn balkon stopte waar hij ooit in reed de nummer plaat begom met JM De eerste letters van zijn naam eenmaal thuis wederom zon zelfde auto voor mn deur met de eerste letters omgekeerd heb jaren gezocht naar hem zonder resultaat tot ik heel toevallig(?) ineens een foto collage tegen kwam waar zijn foto als eerste voorbij kwam enkel weken geleden liep ik in een winkel hingen 2 trouwjurken nu denk ik helemaal niet aan trouwen dus liep verder kom op de boeken afdeling valt er een boek van de plank zonder dat ik hem raakte met de titel naar beneden raap m op en ging over trouwen en de financiele gevolgen elke film die in de afgelopen week voorbij kwam ging over trouwen wedding crashers four weddings and a funeral my fat big greek wedding the wedding planner misschien verbeeld ik het me ook wel maar alles loopt in elkaar over en klopt misschien is het toch een teken van hogere hand? wilde dit even met jullie delen gr S …(Onbekend)