Q0786. Zijn wij zielsverwanten?

Claudia

Hallo, een tijdje geleden heb ik iemand leren kennen. Ik heb dingen gevoeld en besproken die ik normaliter met niemand zou kunnen bespreken delen tot dusver in mijn leven. Normaal ben ik heel stil, maar door zijn open boek houding was ik dat ook direct. Alles ging vanzelf. We hebben een echte klik en vinden bij elkaar een open boek. We delen veel gedachte en gevoelsgoed, maar ook aantrekkingskracht is enorm op alle vlakken. Echter ik heb het gevoel dat de ander niet in de gaten heeft dat we misschien zielsmaatjes zouden kunnen zijn. We kunnen door allerlei zaken geen leven samen hebben op dit moment, de andere persoon vind dit meer dan ik. Ik probeer geduld te hebben en nu een vriendschap met hem te houden. Ik voel echt een onvoorwaardelijke liefde die ik niet kan omschrijven. Toen hij ziek was en vertelde dat hij buikpijn had, belde afspraak af, voelde ik me kort erna eveneens niet lekker in mijn buik. Na een paar verschrikkelijke jaren heb ik mogen ervaren dat ik nog liefde in me heb, het kan voelen, maar ook kan geven. Dat maakte hij in me los, ik kwam thuis en vond mezelf terug leek het. Dat heb ik nog nooit gevoeld zo, zo intens, ik ben echt een paar dagen in de war geweest destijds. Kan het zijn dat deze persoon op een ander level zit dan mij, en hoe pak ik dit aan. Na wat stormachtige ontmoetingen gaan we nu op een rustiger vaarwater verder, raken elkaar zelfs niet kwijt hierdoor, daarvoor vinden we elkaar te leuk. De band en onze vriendschap blijft zei hij. Maar soms vind ik het moeilijk en mis ik deze persoon oprecht als hij er niet is. Maar door hem heb ik ook al een paar keer een spiegel voor gehad en ben na gaan denken over mijn toekomst en hoop mijn plannen waar te gaan maken. iets waar ik langgeleden niet aan moest denken. Hoe kan het dat een iemand je zo op weg kan helpen zonder dat hij het eerst wist, heb het wel verteld, ook wat ik voel en hoe sterk dat is. Hoe weet ik nu of we echt zielsverwanten zijn behalve die sterke! onvoorwaardelijke liefde, enz. en of hij het ook herkend of niet en hoe pak ik dat aan. Ik weet het niet, het maakt me onrustig terwijl ik probeer los te laten en te berusten. vr. groet Claudia