Q0783. Weten we het beiden?

Onbekend

Is het zo dat als de ene helft van tweelingzielen weet dat dit zielsliefde is, dat dan automatisch de andere helft het ook weet?

Antwoord 1
Nee, dit is niet zo. Als de een weet dat het zielsliefde is, hoeft de ander dit niet te weten. De ander kan immers nog nooit van zielsliefde/tweelingzielen gehoord hebben. Als jullie elkaars zielsliefde zijn, zullen jullie dit echter wel beide voelen. Je zult zonder twijfel weten dat er iets speciaals tussen jullie is. Jullie worden als magneten naar elkaar toegetrokken, er is een enorme chemie, etc. etc. (Onbekend)

Antwoord 2
Ah dank voor je reactie. Dan weet hij het ook, dat voel ik aan alles. Maar ik denk dat hij het begrip zielsliefde nog niet kent. Ik kan het mishebben natuurlijk. (Onbekend)

Antwoord 3
Er zal altijd chemie zijn tussen beide . Het kan niet dat de ander niet het bijzondere gevoel voelt. Maar zal de ander de ene ook niet kunnen vergeten???(Onbekend)

Antwoord 4
Ja, als je elkaars zielsliefde bent, weet je dat diep van binnen. Maar niet iedereen kan er deze naam aan geven omdat niet iedereen het begrip zielsliefde kent. Mijn zielslief heeft er volgens mij ook nog nooit van gehoord, maar uit zoveel dingen blijkt dat hij wel degelijk ook wat voor mij voelt. En toch, toch krijgt vaak het ego de overhand en schreeuwt me toe dat ik me alles maar inbeeld…hoe zit dat dan bij jullie? (Onbekend)

Antwoord 5
Ik heb ook vaak het gevoel dat ik het me allemaal maar inbeeld. En je bent zeker niet de enigste. Zie mijn antwoord (1) bij 788.(Onbekend)