Q0778. Een teken?

Onbekend

Ik heb voor mijn gevoel een teken gehad: We hadden vorig jaar mei afgesproken (toen had ik nog nooit van zielsverwanten/tweelingzielen gehoord) en ik keek er zo naar uit!! Kon aan niks meer denken dan hem.. En ineens zei hij af. Ik was er kapot van, snapte het niet.. En omdat het zo verschrikkelijk veel pijn deed begon ik te bidden: oh God, wie is deze man, ik ken hem amper maar hij zegt af en toch voel ik me zo klote!! Wat gebeurt er in godsnaam.. Ineens zag ik 2 handen op mijn muur die elkaar vastpakten (zoals 2 biddende handen) ik had hem nog nooit gezien, maar wist dat de ene hand van hem was en de andere van mij…en na een paar seconden was het weer weg. Toen begon het allemaal, veel spirituele hulplijnen heb ik gebeld.. Elke dag, iedere vrije seconde aan hem denken (hij heeft een vriendin en 2 kleine kinderen, ik een vriend en 2 kleine kinderen) dus t schiet niet op. Maar t sloopt wel, t maakt je kapot, ik ken hem nu 1 jaar en 4 maanden en die tijd.. Heeft me laten voelen dat echte liefde het belangrijkste is wat bestaat.. Maar kan iemand mij vertellen… waar kwam dat ‘teken’ vandaan?? Iemand ook ervaring hiermee???? Een man op zo’n hulplijn zei dat het een waan was, veroorzaakt door psychishe instabiliteit.. Maar dat wil ik niet geloven! Ik voel het met mijn hart, ik hou van hem…