Q0777. Ik raak er van in de war…

Onbekend

Waarom doet hij zo afstandelijk en dan weer niet? Ik raak er danig van in de war; mijn tz die dan weer relatief dichtbij komt en openhartig is, en de keer daarna dat we elkaar spreken of zien weer afstandelijk is. Alsof je heen en weer wordt geslingerd. Zelf ben ik altijd in vrij gelijke mate hetzelfde in mijn reactie op hem; vriendelijk, toegankelijk en ook wel enthousiast. Maar hij wisselt zo tussen twee uitersten dat ik mij serieus afvraag of hij wel voor me voelt wat ik dacht dat hij voor me voelde. Is dit nou het bekende aantrekken en afstoten?

Antwoord 1
Yep: zoo herkenbaar! ik ook, maar al de andere ervaringen te lezen van anderen geeft me kracht, ik weet nu dat ik om te beginnen wordt ERKEND! en dat is al heel wat. En verder weet ik nu zeker dat ik niet gek ben bedoelende dat ik het al die tijd bij het rechte eind had. Dat afstoten en aantrekken zal er wel altijd zijn, totdat je bij elkaar bent. (Onbekend)