Q0775. Nieuw bewustzijn?

Onbekend

Soms heb ik het gevoel dat we in een gekke tijd zitten. De tijd van sex drugs geld werkt niet zo meer maar een alternatief is er ook nog niet echt. Alle zielsliefde verhalen, alle zielsliefde ontmoetingen brengen een nieuw soort bewustzijn in de wereld. door deze gevoelens en door de gesprekken erover krijgen veel mensen hoop, hoop op een nieuwe wereld vol nieuwe liefde. Het is goed dat we dit gevoel verspreiden, dat we er iets mee doen, hoewel we in veel gevallen dat min of meer alleen moeten doen, in sommige gevallen al samen,(wat beter is maar ook niet makkelijk als je elkaar helemaal nooit op aardse wijze ziet). Zitten we in een overgangstijd? Bestaat er in de generaties na ons misschien wel een nieuw soort (wettelijke) relatie, dan zeg je misschien tegen anderen “ja , ik zit in een zielshuwelijk/relatie” en dat dat dan gewoon begrepen wordt want uiteindelijk leeft iedereen dan zo… ik denk dat het doel van zielsliefde nu het verspreiden ervan is in welke vorm dan ook. Het daadwerkelijk samenkomen is in de ene situatie heel belangrijk, in de andere situatie misschien niet het doel nu. In de 2e situatie is het ontwaken van die zielsliefde het doel omdat die persoon zo’n hoog bewustzijn heeft en daar alleen ook zeker iets goeds mee zal doen. Deze persoon zal dus pionieren in het verspreiden van het zielsliefdegevoel waardoor anderen het herkennen en ook sneller hun zielsliefdes zullen vinden. Hoe denken jullie hierover?

Antwoord 1
Er zijn altijd zielsliefdes geweest en die zullen er ook altijd zijn. Ik denk dat iemand die in een klooster leeft en bidt of mediteert net zo goed voor het heil of ontwikkeling van de wereld zorg draagt. Op dit moment is de energie van de aarde heel hoog, vergeet dat niet. We gaan allen een sprong in het bewustzijn maken, omdat de 3e dimensie plaats maakt voor de 5e dimensie en zielsliefdes of tweelingzielen helpen daarbij, maar ook vele anderen die geen zielsliefde hebben. Zielsliefdes bevorderen of versnellen dat bewustzijn niet denk ik, maar zijn “slechts” een voorbeeld van resonerende liefde. De collectieve verdoving (drank,drugs en medicijnen) zullen meer en meer verdwijnen evenals collectief gebrek aan zelfvertrouwen wat religie m.i. is. De angst voor de dood verdwijnt niet want er zijn altijd jonge zielen die nog niet vaak ervaring hebben gehad met sterven. Ik ben het eens dat we in een overgang zitten. En dat tweelingzielen helpen om die overgang naar een nieuwe cyclus (want dat is het volgens mij) te maken op een minder heftige en meer liefdevolle manier.Er komt een gouden tijd aan, zoals die er ook al eens geweest is. Of er dan louter zielsliefdes zijn? Er zullen toch ook nog wel karmische liefdes zijn zoals nu ,dat gaat toch gewoon door? Of wordt karma tegelijkertijd in hetzelfde leven afgehandeld en zijn karmische relaties in de toekomst niet meer nodig. Ik denk zelf het laatste. (Wieweet)

Antwoord 2
Fijne vraag, die helemaal aansluit op mijn situatie en mijn gedachten erover op een rij zetten helpt. Ben het eens met pionieren en liefde verspreiden al is het geen bewuste keuze. Mijn werk heeft altijd iets van pionieren, omdat ik me (vooral innerlijk) niet kan aanpassen aan bestaande systemen/autoriteiten, wat ik ook soms als een gebrek ervaar. Door gemis van twin word ik zachter en liefdevoller naar anderen. Maar in mijn hart wil ik met hem zijn zónder al die anderen. Dat hoger bewustzijn heb ik zeker nog niet onder de knie. Werken eraan is een noodzaak omdat het verlangen naar twin met me aan de haal gaat als ik in een lager bewustzijn zit (en er soms ook rare paranormale dingen gebeuren). Loslaten gaat echt niet, het verlangen wordt ook niet minder. We moeten er dus mee leren omgaan. Ben benieuwd hoe anderen dit ervaren. Kennis hierover verspreiden ga ik zeker doen, nu even niet. Wat doe jij daaraan/heb je daar ideeen over? (Onbekend)

Antwoord 3
Dank je wel voor de antwoorden; ik kan niet alles beantwoorden geloof ik… omdat ik zielsliefde soms zo’n subtiel gebeuren vind, dat daarbij ook constant in beweging is, dat ik het vaak niet onder woorden kan brengen, en dus denk dat dat ook niet de bedoeling is. @ de 1e antwoorder, je spreekt over dimensies, daar geloof ik wel in maar vergeet niet dat tijd ook maar door ons verzonnen is. Misschien hebben we die dimensies dus al allemaal in ons, alleen niet iedereen kan altijd naar al die dimensies (welke dan ook) luisteren?…. misschien handig om er iets over te leren door de zielsliefde. @de 2e antwoorder je hebt t over resonerende liefde, da’s heel mooi ; misschien is dat t enige , beste wat we kunnen verspreiden, en wel door het te voelen. (want dan resoneert t) we denken zo westers aan ‘iets moeten doen’ op de wijze waarop we dat geleerd hebben, maar zielsliefde past daar niet in; dus zoekt ieder zijn eigen weg, dat is al een prachtig doel, maar resonerende liefde in deze context begrijpen we denk ik allemaal, succes. (Onbekend)

Antwoord 4
Ik heb mijn tweelingziel ontmoet maar ben nu gescheiden van hem doordat ik van baan ben veranderd. Ik zie hem alleen nog op een profielensite. Als ik de wet van aantrekkingskracht gebruik is de kans dan groot dat wij weer bij elkaar gaan komen? En zou het zo zijn dat er in het gouden tijdperk rond 2012 zowiezo tweelingzielen weer gaan herenigen? Die vraag heb ik ook… (Onbekend)

Antwoord 5
Voor de laatste vraagsteller (antwoord 4):Dan moet je meer aanknopingspunten hebben denk ik, om te weten of jullie bij elkaar komen. De wet van aantrekkingskracht gaat dan vergezeld van tekens, signalen en verpakte boodschappen. Mijn twin en ik komen wel bij elkaar rond 2012 en voeren daarna een zielsopdracht uit die alleen bij ons twee hoort. Dat geloof ik vast. Waarom zouden mijn twin en ik de enige zijn die dan bij elkaar komen? dat lijkt erg onwaarschijnlijk dus in mijn opinie ja, er komen wereldwijd misschien wel meer dan ooit tweelingzielen in hereniging,voor het uitvoeren van de opdracht die bij hun en hun specifieke thema past. Niet dat het alleen maar Hallelujah is hoor, ik heb sterk het gevoel dat we nog door een korte maar zeer ruige tijd gaan. Volgens de Brahma Kumaris spirituele academie komen er binnenkort 6 tsunamis, waarbij vergeleken die van Japan 2011 en Indonesie 2004 nog maar kinderspel zijn, en ook Yellow Stone Park zal dusdanig vukanische aktiviteit ontwikkelen, dat het over heel de V.S. scherpe gele glassplinters zal regenen en er vele doden en gewonden vallen. Er valt dus genoeg te doen voor al die verenigde twins….ik durf niet te zeggen of dat de reden is dat mijn twin en ik naar Borneo zouden moeten (hoger liggend gebied). (Wieweet)

Antwoord 6
Ik ben het eens met WieWeet van antwoord 5; er komen dan inderdaad veel tekens op je pad die een diepere betekenis hebben. Ben er zelf inmiddels vertrouwd mee. Wat ik heb doorgekregen is dat het bij mij en mijn twin nog wel lang duurt voordat wij bij elkaar komen, tussen de 20 en 30 jaar. Wat zo vreemd is is dat er om ons heen ook veel mensen zijn die soms uitspraken doen die een boodschap over ons bevatten. Als je er eenmaal oog voor hebt, gaat er een wereld voor je open. (Onbekend)

Antwoord 7
Ben van antwoord 2 en wil nog iets kwijt over die dimensies. Ik geloof ook dat die dimensies er al zijn, alleen hebben we er meestal nog geen toegang toe. Vorige week werd ik wakker omringd door rode rozen. Voelde me onwerkelijk gelukkig en had niets nodig, zelfs twin niet. Was of ik alvast even van de 5e dimensie mocht proeven! Hoop ondertussen wel (mijn ego ws.) dat twin ze gestuurd heeft. Als dat zo is dankjewel en mag ik hier dan ook nog even kwijt dat het me erg spijt (was naïef en me heb me laten misleiden), hij weet waarvoor. (Onbekend)