Q0774. Wat zou dit kunnen zijn?

Onbekend

Volgens mij is dit onderwerp al eens eerder geweest maar ik heb toch een vraag hierover. Mijn TZ is al een ruime tijd in mijn leven. Veel meegemaakt en doorheen gegaan, heftig oogcontact, samensmelten, zijn ziel voelen, heel close geweest. Het proces gaat met ups en downs. We zijn nu vrienden en het is al een hele lange tijd gelden dat is we elkaar gezien hebben. Maar ik ben niet afhankelijk van hem ben, ben ook gelukkig zonder hem. Nu heb ik soms zo opeens zo’n heel licht gevoel in mijn hoofd en voelt het net alsof ik aangeschoten ben en dat terwijl ik geen druppel alcohol gedronken heb. Laats ook, liep ik op straat en het voelde net alsof ik dronken was..zou dat met mijn lieve TZ temaken hebben?? Graag jullie antwoorden want dit is wel heel apart of juist niet? bedankt Lieve groetjes

Antwoord 1
Het lichte gevoel in je hoofd, dat ken ik, alsof ik teveel gedronken heb, soms komt het in alle hevigheid en moet je even pas op de plaats maken. Het heeft volgens mij te maken met het feit dat je denkt alles onder controle te hebben maar dat je toch emotioneel teveel bezig bent met je gedachte aan die ene persoon. Dat vergt zoveel energie, dat put uit. Het gewone leven gaat gewoon door maar steeds moet je aan die ander denken. (Onbekend)

Antwoord 2
Ja ,of kundalini-energie.(Wieweet)
Antwoord 3@wieweet: Daar heb ik ook even aan gedacht, aan Kundalini energie. Sinds drie dagen ervaar ik weer tintelingen en kippenvel op mijn kruin, mijn onderarmen of mijn linker onderbeen. Of ik denk aan iets/iemand en niet veel later kom ik diegene tegen of gebeurt er iets wat te maken heeft met de gedachte die ik kort daarvoor had. Een heel vreemde gewaarwording… (Onbekend)

Antwoord 4
Ik herken het ook. Een high gevoel als hij er is of me belt. Zo erg dat ik er de hele nacht van lig te stuiteren in bed en gewoon niet moe word. Hij geeft me zoveel energie. (Onbekend)

Antwoord 5
Mijn zieletwin die controleert alleen telefonisch of ik al terug ben van vakantie, dan doet hij de verbinding gelijk op OFF als ik opneem. Het hoeft maar 1 keer te gebeuren en ik weet dat hij het was, ik lig vervolgens de hele nacht wakker van opwinding en energie, het blijft ongelofelijk die energie tussen zieletwins. Zo fietste ik langs zijn huis in Rotterdam, moest naar Amsterdam en ik fietste op de nuchtere maag de hele rit zonder versnelling in 3 en een half uur. En daarna had ik nog geen honger. Ik ken een stel zieletwins en daar stond op een gegeven moment de deurwaarder op de stoep, aanmaningen van de Belastingdienst, haha, die waren echt de hele tijd met de voeten van de grond met zijn tweeen. (Wieweet)