Q0772. Tweelingzielpagina op Nederlandse Wikipedia?

Onbekend

Het zou erg leuk zijn om o.a. ervaringen met tekens en signalen i.v.m. tweelingziel op Wikipedia te zetten. Echter,tot mijn verbazing blijkt dat het onderwerp TWEELINGZIEL op Wikipedia geblokkeerd is. Ik heb een pagina over willen zetten van het Duitse DUALSEELE, met toestemming van de auteur dan, maar op een of andere manier mag het T-woord niet gebruikt worden.Wie daar nu weer verantwoordelijk voor is….? Ik heb het aangekaart bij Wikipedia om een pagina over het onderwerp Tweelingziel te willen openen, maar ik krijg geen antwoord terug. Misschien dat iemand anders het lukt?

Antwoord 1
Naar mijn beleving kun je gewoon een pagina aan gaan maken over Tweelingzielen. Het lijkt me een strak plan om dit zo langzamerhand in de openheid te gaan brengen. Ook voor de herkenning. Steeds meer mensen zijn ontvankelijk voor deze informatie en steeds meer tweelingzielen zullen elkaar gaan ontmoeten. En het wordt tijd. (Lilly)

Antwoord 2
Tijd wordt het zeker, om dit fenomeen meer in de openbaarheid te krijgen. Ik zou zo graag willen dat mijn zielslief dit onderwerp eens tegen kwam als hij op internet zit. Ik heb geen idee of hij er ooit van gehoord heeft. Durf hem er zelf ook niet op attent te maken want als hij er niet klaar voor is, zal hij het afwijzen en mij voor gek verklaren. Ik heb wel gewoon geduld. (Onbekend)

Antwoord 3
Het word zowieso tijd om gewoon open en eerlijk te zijn naar elkaar toe en naar de wereld, niet wegstoppen (daar heb je jeZelf alleen maar mee). Ik voel gewoon dat er heel veel Tweelingzielen gaan herenigen, dat er iets moois aankomt. het word ook tijd denk ik. Het nieuwe tijdperk komt eraan. Soulmates staat geloof ik wel op Wikipedia. Lieve groet.(Elselina)