Q0771. Levensechte dromen

Onbekend

Ik was gedurende enkele weken in het buitenland met vakantie en heb in die tijd weer heel veel dromen gehad over twin. Een paar staken er bovenuit wat levensechtheid betreft, het was werkelijk alsof hij er echt was, me aanraakte. Er ging zoveel bescherming en liefde vanuit. Wie heeft ook van dit soort dromen over zijn/haar twin en denken jullie dat er op die momenten contact is van ziel tot ziel?

Antwoord 1
Dat zou goed kunnen, dat lees je wel vaker. Ik heb daar zelf geen ervaring mee. Ik heb wel eens dat ik droom over tz, en dat is dan ook net echt alleen dan zie ik tz in een andere persoon. Een paar keer heb ik dat gehad terwijl ik de persoon (het waren steeds andere personen) die dan tz moest voorstellen nooit eerder had gezien en een keer zag ik iemand die ik ken van vroeger en dat moest dan ook tz voorstellen. Ik zie tz nooit zoals tz er in het echt, nu in dit leven uitziet. (Onbekend)

Antwoord 2
Ja, die heb ik de laatste tijd weer met grote regelmaat. Vorige week twee keer zelfs! Vaak ben ik me ook bewust van andere dromen als ik wakker word, maar meestal kan ik me de droom over ‘mijn lief’ haarscherp herinneren. Tip: schrijf ze op in een dagboek of notitieboek met de datum erbij en zie of je er een bepaald patroon in kunt ontdekken. Of ga na wat er in je alledaagse leven is gebeurd nadat je weer een droom hebt gehad. Is daar een rode draad in te vinden? Vragen die ik mezelf dan stel zijn: wat wil dit me zeggen? of wil hij me iets zeggen? Geniet van je dromen, ook al lijken ze nog zo simpel. (Onbekend)

Antwoord 3
Ik stelde deze vraag. Dank voor je reactie. Ik heb dit soort dromen al jarenlang. Soms ook voorspellende met betrekking tot hem. Als ik wakker word, voelt het echt alsof hij bij me geweest is. Ik moet hem toch eens vragen (als ik durf) of hij dat met mij ook heeft… (Onbekend)

Antwoord 4
Ik heb alleen dromen over onze zielsopdracht, dat we samen iets doen of samen werken aan iets, dromen over onze toekomstige samenwerking. Sinds juli jl. heb ik al twee van zulke dromen gehad.(Wieweet)