Q0770. Onweerstaanbare aantrekkingskracht

Onbekend

Beste mensen, ook ik heb de ervaring van liefde voor de tweelingziel. In mijn geval gaat het om een dame die ik nu 11 jaar geleden heb leren kennen toen zij op het kantoor waar ik werkte “vakantiewerk” kwam doen. Vanaf het moment dat ik haar zag, veranderde mijn wereld. Er was ook direct een klik tussen ons. Zij kon mij motiveren en stimuleren en maakte echt iets in mij los. We hebben een korte periode van 5 maanden een vriendschappelijke band gehad. Wel hadden we leuke avondjes uit maar er is niet gekust of iets dergelijks. Het contact was ook in één keer weg en die klap ben ik zeg maar niet boven gekomen want ze domineert nog steeds mijn gedachten. Via internet heb ik haar weer terug gevonden maar zij reageert niet op berichtjes en zelfs telefoontjes. Beiden hebben we nu een gezin. Zou ze bang zijn voor het contact omdat ze weet dat er een sterke aantrekkingskracht is of zou het wat anders kunnen zijn? Alvast bedankt.

Antwoord 1
Ik denk dat zij gedacht heeft dat het vriendschap was en door is gegaan met haar leven. Plotseling opduiken in iemand zn leven kan confronterend zijn. Dat jij zolang nog aan haar denkt zegt al dat het nog niet afgerond is. Probeer haar direct deze vraag te stellen of heb geduld tot een weder-ontmoeting. (Onbekend)