Q0768. Familie van….

Onbekend

Mijn vraag is het volgende: Stel dat je er zo goed als zeker van bent dat iemand je tweelingziel is, en dus zeg maar als een (tweeling)broer/zus voelt voor jóu, is het dan soort van logisch dat échte bloedverwanten van die persoon voor jou óok gelijk zo ‘bekend’ voelen? En nog meer, kunnen die bloedverwanten die band aanvoelen zonder ook maar enige informatie te hebben? Dat ze gelijk gek op je zijn, of voelen dat je er bij hoort, of dat ooit nog een grotere rol in het leven van die resp. familie gaat spelen?

Antwoord 1
Denk wel dat bloedverwanten van je tz bekend kunnen aanvoelen en denk ook dat die bloedverwanten de band die je hebt met je tz kunnen aanvoelen. Alleen ligt het er wel aan hoe ze zijn op spiritueel gebied. Sommigen voelen dingen beter en meer aan dan anderen. Familieleden van mij voelen soms ook dingen die bij mij spelen aan, terwijl ik dat zelf helemaal niet aanvoel , dat is ook maar beter in sommige gevallen. (Onbekend)

Antwoord 2
Dank voor het antwoord. Dat van die spirituele aanleg is wel grappig, want ík zie namelijk dat ze het hebben (nu, sinds mijn vlotte ‘groei’ zeg maar) Ik zie/herken het bij mn tz (en die inmiddels denk ook wel een beetje bij zichzelf) maar blijkbaar dus ook bij 1 van zn broertjes, terwijl dat echt qua karakter denk de láatste zou zijn aan wie je dat zou toeschrijven. Voelt goed though. Maar weet inmiddels dat niets is wat het lijkt. (Onbekend)

Antwoord 3
Misschien een late reactie maar wil m toch delen. Een tweelingziel voelt niet als broer/zus maar als geliefde. Mijn gevoel naar twins familie is ‘ongekend’bekend..en ik weet dat twin ook herkend is door mijn familie. Althans bij meerdere, het ligt aan het gevoelsniveau van de mensen die van mij houden, ze houden ook van mijn twin ook al hebben ze hem nog maar een keer gezien dat voel ik en weet ik, niet dat ze weten wat twins zijn maar dat je dezelfde soort manier van leven/kijken/zijn hebt. Zelfs mensen die niet spiritueel in het leven staan herkennen iets tussen ons, beginnen spontaan dingen tegen mij te vertellen over twin, terwijl ze niet eens weten dat wij met elkaar omgaan. (Onbekend)

Antwoord 4
@ antw 3; Dat van dezelfde kijk op het leven hebben, daar heb ik geen ervaring mee. Zo veel weet ik niet van tz. Maar het is wel zo dat mensen die ik ontmoet heb en soms alleen maar gezien heb dat deze mensen allemaal hetzelfde zijn in hun doen en laten, zelfde manier van lopen, van reageren, de hele houding. Met 1 van hen waar ik contact mee heb gehad voelde het ook net alsof het familie was. Ik heb eens iets gehad met een persoon, eens gewerkt in een gezin, (die hetzelfde voelden bij mij dan ik bij hun), tz ontmoet, mensen gezien en dan heb ik nog echte/aardse familie leden waar ik geen contact mee heb maar die wel net zo zijn. Het lijkt op eem grote familie, ik geloof ook dat dat zo is. (Onbekend)

Antwoord 5
Aan antwoord 3; dat herken ik. Een tz voelt inderdaad aan als een geliefde en niet als broer of zus. Dat je familie de tz als vertrouwd aanvoelt herken ik ook. Mijn ouders kunnen het bijzonder goed met mijn tz vinden terwijl ik met een ander getrouwd ben. Zij zitten meer op een lijn dan mijn man en zij. Ik vind het ook frappant hoeveel overeenkomsten (in levenshouding en uiterlijk) mijn tz vertoont met mijn vader. Herkennen meer mensen dit? (Onbekend)

Antwoord 6
Hier nog even de vragensteller zelf. Ik doelde vooral op de enige rol die deze persoon momenteel in mijn (aardse) leven kan spelen omdat die persoon momenteel in een relatie zit. Door mij te bestempelen als ‘tweelingzus’ lijkt het wat begrijpelijker te zijn voor mensen, iets meer te vatten, want het is al complex genoeg as it is. En meer kan ik ook niet zijn, voorlopig. Alleen, die chemie is er echter wel, en dat is de reden dat ik nagenoeg geen (fysiek) contact met hem heb en het moet doen het een rendez-vous af en toe zoals ik bovenaan beschreven heb. Voor mij voelt hij dus eigenlijk als veel méer dan dat, wat dus niet in woorden is te vatten maar dat betekent ook als geliefde. Hij kan elke rol innemen voor mij, dat bedoel ik eigenlijk meer. De zus-rol is alleen nu de enige rol die ik nu kan spelen en die mij enigszins de kracht geeft om door te gaan, het maakt het ESP-verkeer ook wat rustiger en daar hebben we allemaal baat bij gelukkig. Kortom, het is óok mijn broer, niet alléen mijn broer. (Onbekend)

Antwoord 7
Aan antwoord 6; ik weet niet of je dit nog leest, maar ik heb even een vraag. Zijn jullie ook werkelijk familie van elkaar? (Onbekend)

Antwoord 8
Nee dat niet, ondanks dat onze afkomst nogal wat paralellen heeft. Dat was (pre twin-kennis) mijn verklaring om het feit dat hij zo enorm als ‘thuis’ voelde/ Zelfde manier ‘opgevoed’ (qua normen/waarden/manieren etc.) (Onbekend)