Q0766. Hij moet het nog uitvinden?

Onbekend

Ik ben nu 17 en 2 jaar geleden ontmoette ik mijn zielsverwant/tweelingziel. Ik weet niet wat het precies is maar vanaf het moment dat ik hem ken kan ik hem niet loslaten en hou ik zielsveel van hem. een paar dagen geleden heb ik zijn foto laten lezen waar uit kwam dat wij elkaar lessen leren ? ik hem dat hij meer bij zijn ziel moet gaan staan en hij mij dat ik meer moet loslaten en bij mezelf moet terug komen. ook zei ze dat hij het nog niet besefte, dat hij me zo nodig had weet hij niet waarom. ook heeft hij bindingsangst en moet hij de wereld in om zijn rust te vinden omdat zijn ego en zijn ziel in de knoop liggen. Zijn ziel is dus verder als zijn ego. ik hou heel veel van hem en hoop dat we later bij elkaar komen, we hebben al veel meegemaakt en ook van tijd tot tijd korte liefdesrelaties gehad. ik wil niks liever als met hem verder maar hij moet er nog achter komen ? kan dat ? hij vergelijkt mij met elk ander meisje maar hij begrijpt zichzelf nog niet. moet hij zichzelf zoeken ? en zou hij er achter komen ? in zijn ziel houd hij van me maar dat beseft hij nog niet.. ik denk dat hij daar nog te jong voor is maar ik vraag me af of hij zich dat wel gaat beseffen en of we een toekomst hebben. want we zijn sterk tot elkaar aangetrokken ook sexueel. Hij voelt ook vaker aan als ik verdriet heb, of hij belt me en hij weet niet waarom maar dat komt dan gevoelsmatig. Ook heeft hij veel respect voor me, ik vind het heel heftig en moeilijk om zonder hem te leven! hoe meer ik me aan hem vastklamp hoe harder hij weg rent, dus ik laat hem lekker en dan komt hij vanzelf weer denk ik, dat is altijd zo geweest en ik wist niet waarom. maar hij is dus nog niet klaar om zich te binden. kan iemand me raad geven?

Antwoord 1
Net nu ik vandaag van plan was om te vragen of er ook jongvolwassenen zijn die met de zielsliefde te maken hebben, komt jouw vraag hier tevoorschijn.. Is het een teken? Ik herken jouw verhaal volledig alleen zijn ik en mijn tweelingziel 5 jaartjes ouder en hebben we net een langdurige relatie achter de rug die begonnen was toen we 18 waren. Om je tweelingziel te ontmoeten op zo’n jonge leeftijd is, héél eerlijk, naar mijn gevoel moeilijk. Ben je er 100% zeker van dat hij je tweelingziel is? Herken je jezelf in hem? Spiegelt hij exact datgene waarmee jij het moeilijk hebt of zaken die je herkent in jezelf? Ik heb dit exact met mijn tweelingziel en hierdoor is het veranderings/bewustzijn proces bij beiden van start gegaan. Want let voor jezelf goed op dat je niet te maken hebt met een zielsverwant! Op jouw leeftijd zal je die zeker al ontmoeten. Maar als jouw gevoel zegt dat het zo is en je twijfelt er niet aan dan zal hij het wel zijn. Jullie zijn nog zo jong ! en zullen nog zoveel leren van deze wereld en lessen leren uit jullie ervaringen, dus wees geduldig en vertrouwn altijd op jouw intuïtie gevoel. Overhaast niks, ookal duurt het nog jaren eer jullie een echte vaste relatie hebben. Hij hoort nu bij jou, maar jullie moeten gewoon nog door bepaalde processen gaan zodat vooral hij kan beseffen wat jij voor hem betekent. Gaat hij naar een ander meisje? Gun het hem. Wees gelukkig voor hem en zeg bij jezelf dat jullie al verbonden zijn en niemand daar iets aan kan veranderen. Blijft hij bij jou maar is hij nooit zeker en komt en gaat hij dan doe je inderdaad zoals je zelf zegt,dat je het laat gaan wanneer je voelt dat het nodig is zonder hem aan de kant te schuiven en samen bent wanneer je voelt dat het kan of nodig is. Jullie zullen in de toekomst elkaar nog nodig hebben, of hij het beseft of niet ooit wordt hij wel bewuster, hij heeft alleen nog méér tijd nodig. En bij dit alles mag je gewoon nooit jezelf vergeten. Zie je een bep! aalde persoon wel zitten, maar zit je met je tweelingziel in je hoofd? Laat het jou niet tegen houden van ervoor te gaan en toch eens te gaan neuzen wat die andere jongen te bieden heeft. Je bent nu in een fase van je leven waar je OPTIMAAL van alles moet genieten en het jezelf gunnen om te genieten,ontdekken,.. wat het leven te bieden heeft, los van je tweelingziel.. Hard he? Of zie je dat zitten? Ik heb een gevoel dat je al bewust genoeg bent om dat goed genoeg te beseffen. Beperk jezelf gewoon niet tot je tweelingziel! Dat zal je niet vooruit helpen op lange termijn en misschien wel jullie kansen samen sterk verminderen. Als je het contact houdt kan hij onmogelijk nog uit je leven verdwijnen en in je hart/ziel is hij er toch voor ALTIJD. Ik hoop dat mijn raad je kan helpen en spreek alleen uit eigen ervaring! Je bent zeker goed bezig! Let alleen op voor de valkuilen.. 🙂 Groetjes! (Onbekend)

Antwoord 2
Antwoord 1 goed antwoord maar toch relativeer ik deze “valkuil” (naar mijn mening dan):Quote: “Je bent nu in een fase van je leven waar je OPTIMAAL van alles moet genieten”. Je hebt toch vroeg-en laatbloeiers? Bijv.wat mezelf betreft: ik genoot pas optimaal toen ik 33 was. Je hoort het zo vaak he , dan moet je dit en op die leeftijd moet je dat, zo zetten we onszelf en anderen nodeloos onder druk. Okee,leerplicht op een bepaalde leeftijd dat snap ik, maar verder….? Leeftijd en ervaring is relatief en strikt persoonlijk. (Wieweet)

Antwoord 3
Ja ik weet zeker dat hij het is, heb zijn foto laten lezen en dat is het eerste wat er uitkwam. (Onbekend)

Antwoord 4
Ik ben het zo eens met het antwoord van wieweet, dankjewel wieweet 🙂 idd wat heeft leeftijd er mee te maken. Ik denk dat er dan een bepaalde druk op komt te staan, ik weet nog dat een vriendin van me zei (die heeft een vriend en woont samen enz): je bent ookal 21?? haha nou net of leeftijd daar mee te maken heeft. Maar goed..ik begrijp als je op zo’n jonge leeftijd je twin ontmoet dat je je daar nog niet druk over moet maken, ik ben nu 23 en heb mijn lieve twin ook een hele tijd geleden ontmoet. hij was al op mijn 13de op mijn pad, blijkbaar was mijn ziel eraan toe. Het proces is nu al een lange tijd aan de gang; samensmelten, heftig oogcontact, heel bijzonder! als ik eraan terug denk 🙂 Ik leef mijn leven, in het hier en nu en geniet ook los van mijn lieve twin, soms ga ik ook uit en probeer gelukkig te zijn zonder hem wat soms ook echt lukt. Ik weet nu dat hij me niet gelukkig kan maken, dat is wat ik zelf moet doen. Dus ja leeftijd? Volg je gevoel, overal staat een tijd voor en daar heeft leetijd niks mee te maken voor mijn gevoel. Veel Liefs.(Elselina)

Antwoord 5
Goede reactie waar je zeker wat aan zult hebben denk ik. Zelf ben ik 35, dus iets ouder dan sommigen bij deze vraag. Maar ik ben al 17 jaar verliefd op mijn Tweelingziel. In het begin wist ik niet dat hij dat was, en hield ik het voor een gewone verliefdheid. Door allerlei voorvallen en zogenaamde toevallen kwam ik erachter dat deze man mijn twin is. Een half jaar geleden liet ik foto’s van hem en mij en van ons samen lezen, en daar kwam het ook heel duidelijk naar boven. Hij is mijn exacte tegengestelde helft. En dat klopt, in alles. Ik zit met hetzelfde “probleem”als de vraagstelster; mijn twin ziet het ook nog niet en ik moet hem de tijd gunnen om zijn eigen proces door te maken. Eerst vond ik dat lastig maar na lange tijd heb ik eindelijk geleerd hoe ik hem in liefde los kon laten en toch met hem verbonden blijven. Mijn liefde is onvoorwaardelijk, maakt niet uit wat hij doet. Soms vertelt hij heel argeloos over zijn liefdesleven en waar dat eerst pijn deed, kan ik nu liefde voelen en het hem met mijn hele hart gunnen. Ieder loopt zijn eigen weg. Jij bent nog heel jong. Wat ik je ook wil meegeven is dat je je leven gewoon moet leven, zonder dingen te laten voor je twin. Als de tijd rijp is, en alleen dan, komen jullie bij elkaar. Tot die tijd is het niet de bedoeling om je leven on hold te zetten. Liefs, een zielsliefde genote. (Onbekend)

Antwoord 6
Heel erg bedankt! Hier heb ik zeker wat aan, ik maak me ook niet meer druk want ik weet dat ik hem niet kwijtraak. ik leid mijn eigen leven en het komt vanzelf wel! (Onbekend)