Q0762. Waarom gaat het toch zo?

Onbekend

“Weer ben ik je kwijt… Alle moeite voor niets geweest. Ik wilde toen niet geconfronteerd worden met mezelf en jij kan er nu niet tegen als ik waarheden tegen jou zeg. Ik mocht komen om jou te zien zoals ik jou het leukste vind. Jij wilde mij voor een pleziertje. Ik was boos en gooide mijn telefoon in de plomp. Ik heb je weer teruggebeld want ik hou van je. Net toen ik bijna bij je mocht komen wilde je weten waarvoor..? Ik zocht een manier om je te zien en je vast te houden. Het antwoord ging je niet snel genoeg en je zei dat ik gestoord was… Dit heeft nog nooit iemand tegen mij gezegd en is de druppel voor ons geweest.. Lieve Twin zoveel als ik van jou hou is met geen pen te beschrijven. Ik droom ervan je ooit te mogen vasthouden en heel dichtbij je te zijn, je ogen te mogen zien en in je ziel te mogen kijken. Zijn dromen bedrog? Alsjeblieft niet praten…. Ik hou echt onvoorwaardelijk veel van jou. Ondanks alles ben ik gelukkig je stem nog even te hebben gehoord!”Hoe komt het dat het toch weer mis gaat? Dit keer definitief als ik niets meer van hem hoor….? Waarom doet hij toch zo? Kom ik te dichtbij? Hij weet alle diepe dingen van mij en doet zo afstandelijk? Hoe kan hij nou zeggen dat ik gestoord ben?

Antwoord 1
Tsja, vertel mij wat… Lijkt wel of de kaarten verkeerd geschud zijn soms… Succes.(T.o.d.)

Antwoord 2
Weet je, ik heb mijn twin ook wel eens gestoord genoemd en dat was dan omdat hij werkelijk gestoord gedrag vertoonde. Misschien moet je je afvragen waarom het jou raakt dat hij dat zegt, als je zelf weet dat je niet gestoord bent dan kun je het toch gewoon naast je neerleggen? Tegen mij mag iedereen zeggen dat ik gestoord ben, ik weet dat dat niet zo is, en dus doet het me niets, op het moment dat ik van zo’n opmerking van slag raak zou ik eens bij mezelf te rade moeten gaan. Als ik je verhaal zo lees heb je nogal wat verwachtingen van je twin mbt gedrag, laat je twin los als hij of zij aangeeft dat het genoeg is zo. Ik merk het ook bij mezelf, het contact wat ik heb met mijn twin is ook gestoord, soms gelukkig prettig gestoord, maar toch …. dan trek ik me ook even terug, wij raken elkaar toch nooit meer kwijt en dat willen we ook niet. sterkte!(Onbekend)

Antwoord 3
Dit is jouw ego die dit zegt vind ik. Laat al je woede en frustratie los. Denk alleen aan het mooie gevoel. Laat die drang om bij hem/haar te zijn eventjes los en geniet van deze persoon van binnen uit (omdat je TZ in je zit). Zolang je dit gevoel vasthoudt gaat hij/zij voor je vluchten. Onvoorwaardelijk betekent alles vergeven en niet meer over nadenken. Vergeef en laat even rusten. Zoek vrede in jezelf. Je bent hem niet kwijt, hij/zij zit in je! Concentreer op jezelf. Geniet van het liefdesgevoel die je voelt. De liefde die je voor je TZ voelt is wat je in hem vindt van jezelf. Daarvan heb jij de helft. Dat is voor altijd bij je, een deel van je TZ.(Onbekend)

Antwoord 4
Ik snap helemaal wat je bedoelt vraagsteller! Ik ben inmiddels ook zover dat ik mijn ego volledig los kan laten in het contact met mijn tz. Hij kan dit echter alleen op momenten dat hij voldoende alcohol gedronken heeft. Dan blijken er bepaalde remmingen weg te vallen (zijn ego dus)en is hij opeens veel openhartiger, ja echter zelfs. Hij is dan zoals hij is, dat weet en voel ik met mijn hele hart. En ook doet hij dan uitspraken die ik nooit meer zal vergeten over ons of over mij. Daarnaast zijn we beiden in mijn dromen zonder ego. In deze dromen kan ik met hem communiceren en zelfs kunnen we elkaar voelen. Dat is heel bijzonder. Ook dan is er volledige transparantie en eerlijkheid naar elkaar toe. Ik schrijf alles op wat er in ons contact gebeurt, het is erg fijn en mooi om het proces te volgen en soms begrijp je ineens iets en vallen er weer wat puzzelstukjes op hun plek. (Onbekend)