Q0761. Privacy?

Onbekend

Beetje gekke vraag misschien maar hoe ver gaat dat “voelen” van je twin op afstand? Sommigen geven hier aan hun twin te kunnen voelen en nou vroeg ik me af, kun jij bijv. voelen als je twin een orgasme heeft? Je kunt het toch ook nooit checken als je twin niet bij je is? Ik had het laatst en binnen een half uur had mijn twin ergens een bericht geplaatst die er mee te maken kon hebben. Weet het niet zeker natuurlijk en alleen het idee al vind ik best bizar, maar goed, het houdt me al een tijdje bezig dus wie durft hier een eerlijk antwoord op te geven want het is een serieuze vraag.

Antwoord 1
Neen ik kan niet voelen of mijn twin een orgasme heeft zo ver gaat het niet.Ik voel hem het sterkst overdag op zijn werk.Vaak om een uur of (half) vier voel ik een opluchting die van hem komt,dan is zijn werk geslaagd (chirurg).Soms boosheid als de zaken niet gaan zoals hij zou willen,soms onzekerheid en dan zoekt hij energetisch steun.Maar prive voel ik hem bijna nooit.(Wieweet)

Antwoord 2
Jah, dat kan als het “kanaal” openstaat en hoe dicht je bij je ziesliefde in de buurt bent. In het afstoot proces kun je soms voelen dat je zielsliefde minder met je bezig is omdat die juist voor je afsluit. Tijdens het afstootproces heb ik mijn TZ wel een paar keer gevoeld dat hij “bezig” was en aan mij gedacht moet hebben. Wanneer ik samen ben met mijn TZ, en hij of ik ben opgewonden dan vangen wij dat van elkaar op en dragen dit aan de ander over. Het duurt dan niet lang wanneer er iets gebeurd. Gr.(Alicia S.)

Antwoord 3
Ik voel altijd als mijn TZ orgasme heeft, als hij aan me denkt. Soms sterker dan andere keren, maar ik weet altijd wanneer dat is. Hij vrijt met mij in zijn hoofd en ik voel dat heel sterk. Dat is ook altijd los van mijn gevoel bevestigd door hem. Dus ja, meestal wel. EN als je dat niet voelt, dan voel je die hele kleine verandering in hem/haar ook.(Onbekend)

Reactie
Dank voor jullie antwoorden, ja het kan dus wel 🙂 . Het was me al vaker opgevallen dat mijn twin er in real life op reageerde, dan kwamen we elkaar tegen en keek hij me heel spannend aan ofzo, of ging ineens heel dicht bij me staan. Bijzonder hoor! Antw.3, die laatste zin snap ik niet , wat bedoel je daar precies mee?(Onbekend)