Q0754. Zwangerschap na ontmoeting tweelingziel?

Onbekend

Is het iemand ooit gelukt om een kind met een ander (de partner dus) te verwerken nadat jullie je TZ hebben ontmoet? Het lijkt of het lot dat aan alle kanten tegenhoudt zodra je TZ in je leven is. Heeft iemand hier ervaringen mee? Dus wel of niet lukken, miskramen, of geboorte… Bij ons lijkt onze liefde alles tegen te houden. Ook al zou ik verder willen (met een ander), het wordt tegengehouden door het lot, omdat ik bij hem hoor.

Antwoord 1
Ja mijn tweelingziel is nog een keer vader geworden anderhalf jaar nadat hij mij heeft ontmoet.Ik moet erbij zeggen dat hij toen in de veronderstelling was dat iemand anders mijn tweelingziel was.En ik heb ook sterk het idee dat zijn vrouw hem verleid heeft om een derde kind erbij te nemen.Zij wist ook niet van ons tweelingzielbestaan af op dat moment.Hij was al vader van een tweeling.(Wieweet)

Antwoord 2
Ik was van antwoord 1 en voor mezelf geldt:Ik ben onbewust mijn hele leven van mijn twin op de hoogte en op mijn 14e kreeg ik van boven de niet mis te verstane boodschap dat ik alleenstaande moeder moest worden.Een paar maanden daarvoor kreeg ik via de huisarts (!) de verpakte boodschap mee,dat ik mijn twin weer zou ontmoeten als hij zich ontwikkeld zou hebben,gegroeid zou zijn.Dus ik mocht wel moeder worden via een ander dan mijn twin,maar ik moest het zelfstandig alleen doen.En dat heb ik gedaan, tegen iedere conditionering in.Ik kom uit een grote gereformeerde familie en ik was de eerste BOM-moeder in de familiegeschiedenis.Ze vonden mij ook wel een type daarvoor.Ik moet er niet aan denken wat er gebeurd zou zijn als ik toen mijn twin was tegengekomen,hij 18 en ik 33.(Wieweet)

Antwoord 3
Persoonlijk ben ik van mening dat ons pad door het lot al helemaal is uitgestippeld. Het is aan ons hoe snel wij de tekens oppakken en aan ons proces gaan werken. Is sommige gevallen komt er nog een kind in de relatie omdat dit bij de les hoort die geleerd moet worden. Daar kun je niks aan doen, dan enkel te accepteren dat dit bij zijn proces hoort. Soms moeten er voor de een vervelende dingen gebeuren zodat de ander juist sneller inziet dat de huidige relatie niet goed zit en bij haar/zijn ZL hoort. Wanneer dit niet bij de levensles hoort, zal lot proberen dit te voorkomen door tekens te sturen. Maar die tekens houden op den duur ook op en kan lot er niks meer aan doen. Er komt vanzelf een oplossing, lot zoekt dan weer een andere manier om tot het samenzijn van je ZL te komen. De partner kan zoveel kinderen krijgen als ze willen, zoveel huizen kopen, zovaak verhuizen, maar de partner valt niet weg te houden bij de zielspartner. Als je voorbeeldje wilt, ik heb uit mijn levenservaring wel een voorbeeld over een kind en een huis. Gr.(Alicia S.)

Antwoord 4
Jeetje wieweet, jij hebt al veel meegemaakt zeg en je weet het ook allemaal zo duidelijk over te brengen (uhm, nouja soms), alleen dat met die zwangerschappen enzo is wel erg complex en daar begrijp ik echt helemaal niets van, maar misschien is dat ook wel juist bedoeling 🙂 .(Onbekend)