Q0752. Vindt je twin het niet leuk als je over tweelingzielen leest of schrijft?

Onbekend

Het overkomt me de laatste tijd steeds vaker dat mijn twin het energetisch (?) niet zo leuk vind als ik op dit forum zit. Of dat ik dingen lees waarvan hij niet zo leuk vindt dat ik die lees. Bang dat ik beinvloed zal worden? Hebben jullie daar ook wel eens mee te maken? Dat je twin dat via je hartchakra kenbaar maakt aan je op het moment dat je over tweelingzielen leest of schrijft?

Antwoord 1
Nee, daar heb ik nooit last van. Per slot van rekening weet je op deze site ook nooit zeker of het je twin is die schrijft, er zitten immers zoveel zielsverwanten hier op dit forum en die reageren meestal anoniem dus is het toch een beetje koffiedik kijken. Misschien moet je het ook een beetje met een korrel zout nemen als je je aangesproken voelt, het zou te mooi en wel heel toevallig zijn toch? met zoveel lotgenoten bij elkaar en dan net die ene, nee daar geloof ik niet in. Soms denk ik, het fenomeen tz is net als met ooievaars, vroeger was het een zeldzaamheid maar tegenwoordig ziet iedereen ze vliegen. (Onbekend)

Antwoord 2
Haha ja ooievaars die laatste zin is leuk.Mijn twin zit ook niet op dit forum hoor,dat voel ik.Hij weet ook niet dat ik hier reakties post.Maar hij reageert via mijn hartchakra,wanneer ik op zielsliefdeforums of tweelingzielforums zit.Een dof en zwaar gevoel op de hartstreek.Dus telepathisch.En als ik de website afsluit,dan is het zware gevoel weg. (Wieweet)

Antwoord 3
Toch denk ik wel dat het kan. Ik schrijf hier niet vaak maar lees wel alles en soms denk ik, zou van twin kunnen zijn maar ook van iemand anders. Dan leg ik het naast me neer en denk er niet verder over na. Maar bij sommige stukjes weet ik gewoon dat het van twin is, dan krijg ik een bepaald gevoel en dan weet ik dat het zo is,dan is er geen enige twijfel. Grappig “ze zien vliegen” heb ik ook maar dan letterlijk.(Onbekend)

Antwoord 4
Mijn twin weet gewoon wat ik lees en soms zit ie gewoon mee te luisteren..dus het maakt niet uit wat ik lees of hoor..heb dat andersom niet wel jammer.(Onbekend)

Antwoord 5
Da’s wel bijzonder meeluisteren! Ik zag ook een vraag over helderhorendheid maar daar had niemand op gereageerd. Jeetje, als dat zover gaat, heb je dan nog wel privacy als tweelingzielen? Kan me er niet zo goed iets bij voorstellen eerlijk gezegd…(Onbekend)

Antwoord 6
Neen je hebt op zielsniveau geen privacy meer en het is ook niet de bedoeling dat je privacy hebt in deze, denk ik. Ach het is net als moleculen die zich hergroeperen,het gaat zo vanzelf dat het niet in de weg zit.Mijn twin en ik doen ons best om “bovengronds” in onze afzonderlijke levens een soort van privacy te creeren,maar ook dat zal steeds moeilijker gaan.Maar het begint altijd eerst op zielsniveau.Misschien hebben we als ziel in dit leven nog nooit enige privacy gehad.(Wieweet)

Antwoord 7
Voor mijn tweelingziel hoef ik geen echte privacy,die mag alles van mij weten dus dat is geen probleem, het is hetzelfde als praten in je hoofd met elkaar volgens mij,er is compleet vertrouwen tussen ons,mijn denken/voelen wordt steeds zuiverder dus waarom bang dat hij mijn privacy aantast..je bent elkaar. Hij hoort dingen of hij beleefd ze tegelijk met mij..kan het niet helemaal checken want ik spreek hem niet echt, maar ik weet dat hij dingen van mij weet die ik niemand heb verteld..dus dat voelt voor mij als meeluisteren en soms hoor ik een woordje van hem.(Onbekend)

Antwoord 8
Ik zou niet weten waarom een ZL niet leuk zou vinden dat je op dit forum zit dan dat de ander nog niet wil accepteren dat soulmates bestaan. Het kan ook een gevoel zijn dat je bezig bent op het forum en je zelfverzekerder voelt en zelfacceptatie groter wordt en zo meer contact krijgt met je ZL. Hoe meer je aan je eigen proces werkt, hoe bewuster de ander gaat worden. Je staat met elkaar in verbinding en je neemt automatisch je ZL een paar stappen verder op je levenspad. Gr.(Alicia S.)

Antwoord 9
Alicia excuus voor dit late antwoord,maar ZL accepteert alles persoonlijk wel, maar volgens mij kunnen zielen onderling angst hebben voor beinvloeding van de ander zijn/haar ontwikkelingsproces.Zoals bij mediums het geval kan zijn.Met de beste wil ter wereld,zij weten ook niet alles en kunnen onbewust verkeerde adviezen geven.Is een paar keer gebeurd en dan springt mijn tweelingziel er meteen bovenop,energetisch dan.Want tweelingzielen weten op zielsniveau al van elkaar wat hun ontwikkeling zal zijn. Die angst werkt vanuit de ziel,niet vanuit de persoon,en werkt corrigerend,zo van:”Deze regel geldt niet voor jou” of “Dit geval of deze ervaring dat geldt niet voor ons,blijf hier niet te lang bij stilstaan”,zoiets.Waarom dan toch die angst of bezwaar van mijn twin via mijn hartchakra,ik weet het niet. Er is toch niks om bang voor te zijn wat ik lees of zie? Zal ik het bij hem ook hebben?Ja vast wel.(Wieweet)

Antwoord 10
Als de band tussen jullie zo sterk is dat je bewust voelt als de ander er energetisch op reageert is het misschien toch iets om over na te denken. Ik denk dat het altijd belangrijk is om heel dicht bij jezelf te blijven en niet ergens in te blijven hangen of dusdanig te cultiveren dat je er zelf in gaat geloven, op zo’n moment stagneert je ontwikkeling en sta je niet meer open voor je inner voice. Een medium of een forum kan handig en prettig zijn als hulpmiddel, bevestiging of uitlaatklep maar waak er altijd voor dat alleen jij of jullie je eigen pad weten en als je twin aangeeft “pas op, dit klopt niet”, doe er dan iets mee en blijf alert. Als je samen al zo ver bent, ben je er ook om elkaar te helpen volgens mij. (F.)