Q0751. Verschillen we te veel?

Onbekend

Nu contact is geweest denk ik dat we te verschillend zijn. Andere leefwereld en andere normen en waarden. Hij een snelle jongen, mooie praatjes, koopt liefde met geld, geen of weinig gevoel voor inleving. Leuk voor even maar niet voor het leven. Een echte woman-nizer dus en een leven als jet set. Ik hou van simpel, gevoelsmens, echte liefde, verantwoordelijkheidsgevoel, familie persoon. Nog heb ik het gevoel dat hij het is maar sterker nog heb ik het gevoel dat dit het nooit zal gaan worden. Over de telefoon weer confrontatie… Het is weer het gevoel van thuiskomen, confrontatie en verwijdering. Ik wil hem nog niet kwijt misschien vriendschap? Ik ben gelukkig in mijn aardse relatie. Een stukje spanning is het en ik voel het door mijn buik heen. Gelukkig mag mijn vriend hiervan genieten…Hij heeft zijn oude vriendinnetje (mij) weer terug. Verschillen we te veel? Of is hij gewoon een foute guy? Ik voel me nog wel verbonden met hem maar wel op een andere manier dan voorheen…

Antwoord 1
Als hij jou zielsliefde is, dan zijn die conflicten doordat er oudzeer nog niet is opgelost. Zolang dit niet opgelost is, zullen er conflicten blijven. Het gevoel van aantrekken en afstoten. Ga niet te snel in de relatie en leer elkaar op een juiste manier te ontdekken, op gevoelsbasis. Je zult ontdekken dat er genoeg overeenkomsten zullen zijn. En probeer zelf ook wat water bij de wijn te doen 😉 . Gr. (Alicia S.)

Antwoord 2
Ik denk dat hij een vrouwenversierder is. Zoveel mogelijk vrouwen een goed gevoel geven in ruil voor sex en mooie dingen en uit eten. Totaal andere leefwereld. Zodra ik dat voor zijn voeten gooi gaat hij ontkennen en is er ineens niets geweest. Hij maakt ook alleen maar suggestieve/vage opmerkingen. Hij reageert ook niet meer op mijn vriendelijke sms en. Volgens mij voelt hij zich ontmaskerd of beledigd door mij.Ik had hem op tijd door. Hij wilde mij laten komen voor de sex en ik wilde alleen hem maar even gezien hebben of vast gehouden hebben… Helaas niet gelukt.. Hij heeft ook nimmer op deze site gekeken. Echt heel jammer of hij ontkent dat ook.. Ik moet hem uit liefde loslaten de trein gaat verder..Ik ga niet stilstaan want ik heb ook mijn dromen. Alleen die zijn anders dan die van hem. Ik accepteer hem met alles wat hij is maar gaat gewoon niet samen.. Het is een jongen met geld (alles is te koop) en dat is nu juist het probleem. Een beetje een wolf in schaapskleren maar soms wil ik nog steeds dat andere wolfje wel zijn…. time heals the pain. Lieve Twin ik ga je loslaten. Doe waar je goed in bent maar denk ook eens aan de gevoelens van een ander. Ik zou je zo graag nog 1 keer willen zien maar dan liever je echte gezicht… Hij zoekt een prooi voor even een leuke tijd mee te beleven die hem alles gaat geven om zijn behoefte te vervullen. Ik zou dan in dat rijtje thuis horen maar daar pas ik voor.. Ik hou van mijn vriend (aardse relatie). Ik help hem weer verder te healen. Samen zijn we sterk. Ik geloof in jou en maak jou beter dan wat je al bent uit liefde voor jou. Wat ik nodig heb zal ik jou vertellen en jij werkt eraan! Wat een lieve man ben jij toch! Van je lieve maar toch ook iets moeilijke vrouwtje. (Onbekend)