Q0749. Karmische relaties?

Onbekend

Ik denk dat velen, voordat of tijdens dat ze hun tweelingziel ontmoeten,of sowieso, karma uit te werken hebben met iemand.Een levenspartner,een broer of zus,vader of moeder of vriend/vriendin/kameraad.Misschien alleen een fietsvriend of kampeervriend m/v. Misschien heb je nu je twin in je leven is, nog veel karma uit te werken met partner of vrienden? Ik heb alleen karmische vrienden (gehad).Verzoening kan je het ook noemen.Of rekening vereffenen.Waarschijnlijk ook met 1 ouder en 2 zussen.Van korte vriendschap (2 weken) tot langer (12 jaar).Ik vraag dit vanuit vermoeden van correlatie tussen karma en tweelingziel.De natuur streeft altijd naar evenwicht,hoe evenwichtiger hoe sneller de tweelingziel op je pad komt? Herkent iemand dit?

Antwoord 1
Achteraf gezien denk ik zeker dat ik met een aantal mensen uit mijn leven karma uit te werken had, dat ze niet voor niets in mijn leven zijn gekomen. Maar alleen maar karmische vrienden klinkt wel heel klinisch en weinig spontaan. Ik vraag me ook af of je nog wel open en spontaan kunt zijn als je zo naar mensen kijkt, sta je dan nog wel open voor wat je hart je vertelt of plaats je alles en iedereen gelijk in een karma-hokje? Dit is overigens geen aanval hoor, meer nieuwsgierigheid. Ik weet zeker als ik mijn huwelijk als karma zou bestempelen, zou ik minder mijn gevoel en mijn hart gebruiken en veel afstandelijker en minder liefdevol kunnen zijn dan nu.Evens als aanvulling … ik denk dat het belangrijk is om er voor te waken dat je ideeën en meningen over karma nooit de overhand krijgen boven je hart en je ziel. Mijn hart en ziel wijzen mij de weg en gaan bij mij boven alles, ik denk ook dat dat uiteindelijk de bedoeling is van De Liefde!(Onbekend)

Antwoord 2
We DENKEN dat we liefdevol en spontaan zijn maar dat is een reaktie op de karma-opdracht ,volgens mij.Het universum is ons allang voor, die organiseert het.Dan beslissen ze daarboven allang met wie jij het eerst in zee moet gaan.En daarna die en die ,en zo verder.Je werkt ze allemaal een voor een af en niet tegelijk.Want achteraf denk je toch ook vaak:”Oh,dus DAAROM moest ik toen en toen daar met die en die….”Zo ging het bij mij altijd tenminste.En dan lijkt het alsof ik spontaan daar en met die omging,maar het was wel degelijk een dwang.Dus ja, wel en niet spontaan.Voordat mijn twin mij ontmoeten moest en mij opereerde,kreeg ik allerlei tips om naar een bepaald ziekenhuis te gaan,hetgeen ik negeerde.Huisarts boos,ik zou mezelf in de vingers snijden,enz.En ik wist zeker dat ik in een ander ziekenhuis moest zijn en ik kon niet verklaren waarom.Nu heb ik geen karma meer uit te werken,ik zit me rot te denken maar kan niemand verzinnen.Dit is voor het eerst in mijn leven,en ik voel mij evenwichtiger dan ooit.(Wieweet)

Reactie
Mijn tweelingziel is nog veeeeel berekenender dan ik (vraagstelster) en dat komt min of meer door ons vorige leven,en daarna pas door zijn karakter.Het lijkt wel alsof, in dit leven, hij karma met zichzelf uit te vechten heeft.(Wieweet, vraag-stelster)

Antwoord 3
Ik denk wel dat je gelijk hebt wieweet, heb daar ook zo over na zitten denken en kwam toen tot een soort van conclusie over de kip en het ei, niet helemaal vergelijkbaar misschien maar toch, iets anders kon ik er niet van maken. Toch vind ik mijn hart volgen het belangrijkste aanknopingspunt. Ooit zei mijn tz tegen mij in een gesprek die ging over ons “oja, die had ik ook nog”, kon het destijds niet helemaal plaatsen ,maar nu des te beter haha.(Onbekend)