Q0747. Hoe mooi moet je zijn?

Onbekend

Hoe mooi moet je zijn voordat je bij elkaar komt..ik probeer het zo goed mogelijk maar ik blijf mens..hoe mooi(van binnen) moet je zijn..voordat het mag, voordat je twin bij je wil zijn en jij bij hem? moet je dan eerst zo goed als god worden?

Antwoord 1
Je bent zoals je bent met je lichte kant en de schaduwzijde. Wat goed of fout is, is hoe we tegen de dingen aankijken. De ziel kent geen goed of fout, de ziel overstijgt de aardse normen en waarden. Alleen liefde telt voor de ziel. (Onbekend)

Antwoord 2
Lieverd, voor mij ben je mooi en lief genoeg, ik weet ….. weet je… weet alleen de weg er naartoe nog niet, kan het nog niet verantwoorden voor mezelf, is dat ook niet een belangrijk gegeven? gewoon je hart volgen? die wijst je toch de weg?(Onbekend)

Antwoord 3
Bij zielsliefde gaat het voornamelijk om zelfacceptatie. Jezelf accepteren hoe je bent en hoe je eruit ziet. Geen interesse tonen wat een ander over je zegt en denkt. Voor je zielsliefde maakt het echt niet uit hoe je eruit ziet, de klik is er gewoon. Verder is het in je transformatieproces belangrijk dat je accepteert waar je nu in het leven staat, ondanks het verleden wat je hebt meegemaakt. Gr.(Alicia S.)