Q0744. Verschil in contact?

Onbekend

Merken jullie ook dat er een wezenlijk verschil zit tussen je gewone contacten met mensen en dat met je tweelingziel? Gisteren realiseerde ik mij ineens dat ik letterlijk alles wat hij me vertelt onthoud, en als ik het vergeet kom ik er later weer op doordat ik ergens een woord lees dat erover gaat, of iemand iets zegt of iets dergelijks. Alles blijft hangen wat hij zegt, en veel dingen hebben een dubbele boodschap. Met andere mensen heb ik dit veel minder. Het gebeurt ook vaak dat ik net denk wat hij uitspreekt. Is dat telepathie?

Antwoord 1
Het heeft zeker wat weg van telepathie, herken veel van wat je zegt, het soort contact wat ik met mijn twin heb, heb ik ook met niemand anders. Geniet ervan, dat is het allerbelangrijkste!(Onbekend)

Antwoord 2
Ja, telepathie heb ik meegemaakt met mijn twin. Ik kon horen wat ze dacht, letterlijk al de woorden die ze dacht hoorde ik. Nog nooit meegemaakt. Volgens mij is dit echte liefde. Ze is nu aan het ontwaken en ik hoop haar deze zomer weer te zien. Ik voel me nu al erg blij bij de gedachte dat ik haar spoedig zal zien. We kennen elkaar al dertig jaar en 29 jaar geen fysiek contact met elkaar gehad.(Onbekend)

Antwoord 3
Inderdaad telepathisch contact met je twin. En als we samen zijn dan zijn zijn antwoorden vaak anders dan ik het voel. In onze gesprekken is het zijn koppigheid die bij hem dwarszit en daarom ook niet toe kan geven wat hij werkelijk voelt. Vanwege zijn slechte jeugd en diverse nare relaties is dit voor hem moeilijk te doorbreken en heeft het niet in de gaten dat hij via zijn koppigheid reageert.(Marjolein)

Antwoord 4
Mijn TZ wordt er wel eens compleet zot van wat ik allemaal hebt onthouden wat hij heeft gezegd. Ik weet dan vaak op de woord nauwkeurig wat hij heeft gezegd en wat hij heeft gedaan. Dan krijg ik te horen dat ik teveel met hem bezig ben en ik teveel hem op zijn woorden pak. Ik ben ook wel eens verbaasd wat ik dan allemaal heb onthouden. Onbewust onthoud je die dingen. Mijn tz heeft dat ook. Ik heb dan bijvoorbeeld iets, voor mijn gevoel onbelangrijk, gezegd en hij weet dit dan ook helemaal te herhalen. Ik stond toch ook even verbaasd te kijken en moest dan lachen om het feit dat hij vond dat ik teveel met hem bezig ben. Ja het is telepathie als je elkaars woorden afmaakt of weet wat er gezegd gaat worden. Je zit niet voor niks op dezelfde golflengte 😉 . Wel grappig om te horen dat jullie hier dus ook hebben. Gr.(Alicia S.)

Antwoord 5
Ook hier duidelijk ander contact, alles registreren en opslaan wat de ander zegt of doet tot in de kleinste detail, soms ook het gevoel hebben dat je het al eerder hebt gehoord of meegemaakt alsof er een film wordt afgedraaid die je al eerder hebt gezien. Soms ook vertelt hij dingen waarvan ik dan denk, gaat dit nu over jou of over mij. Al deze dingen heb ik bij anderen niet, alleen bij mijn tz, bijzonder hè? leg dat maar eens uit aan een buitenstaander 😉 . (Onbekend)

Antwoord 6
Wauw, dank jullie wel. Het doet me meer dan goed jullie ervaringen te lezen en bevestigd te zien dat dit inderdaad telepathie is met de tz. Ik heb laatst weer zoiets met mijn twin ervaren. Hij en ik zeiden steeds hetzelfde op hetzelfde moment,tot wel drie keer toe. Vanmorgen vroeg, toen ik net wakker werd, vroeg ik in gedachten om een droom over hem waarin we seks zouden hebben, en prompt viel ik in slaap en kreeg zo een droom. Alsof hij er echt was… (Onbekend)