Q0743. Goed aan gedaan?

Onbekend

Mijn TZ is al een lange tijd in mijn leven, we zijn nu vrienden. Er is niet echt veel contact maar als ik mijn TZ zie probeer ik contact te zoeken als het moment daar is. Er is veel gebeurd afgelopen jaar, heftige gevoelens kwamen los, zijn ziel in mij, samensmelting en heftig oogcontact. Het transformatie proces is voor mezelf al een lange tijd aan de gang en heb heel veel geleerd en ben enorm gegroeid. Ik houd nu van mezelf en voel hem in mijn hart en ziel en ben (soms) gelukkig zonder mijn TZ. Hij heeft een vriendin en ze gaan samenwonen, dat zegt zijn vriendin, van hem heb ik geen idee hoe hij daar over denkt. Zij vind het nu geen probleem dat we vrienden zijn, ik heb aan haar verteld over dat ik van mijn TZ houd en heb haar ook verteld over deze site, en dat ik niks verwacht van mijn TZ, dat ik hem vrij laat en zn eigen pad laat volgen. Heb ik het goed aangepakt? wat moet ik hier nu mee? wie heeft er een goed advies wat ik kan doen nu! ? heel erg bedankt! Lieve groetjes

Antwoord 1
Dit is dé echte tz liefde. Dit is onvoorwaardelijke liefde. Hoe je dit aangepakt hebt is groots. Ik heb veel bewondering en respect voor jou. (Onbekend)

Antwoord 2
Wow, hier heb ik respect voor. Het is niet helemaal zonder risico’s om zo open en eerlijk te zijn. Heel dapper ook dat je met zijn vriendin in gesprek bent gegaan en hebt durven zeggen wat er gaande is. Dat is inderdaad groots, zoals degene in antwoord 1 zei. Kan menig persoon een voorbeeld aan nemen. (Onbekend)

Antwoord 3
Wow, hier heb ik respect voor. Het is niet helemaal zonder risico’s om zo open en eerlijk te zijn. Heel dapper ook dat je met zijn vriendin in gesprek bent gegaan en hebt durven zeggen wat er gaande is. Dat is inderdaad groots, zoals degene in antwoord 1 zei. Kan menig persoon een voorbeeld aan nemen. (Onbekend)

Antwoord 4
Lieve schrijfster, Knap hoor dat je het haar hebt verteld. Zoals je het schrijft, klinkt het ook onvoorwaardelijk. Je bent eerlijk geweest in jouw gevoelens en daar gaat het om. Dit heb je verteld zonder dat jouw ego de overhand nam. Het gaat erom dat jij er een goed gevoel aan overhoudt. Twijfel niet aan jouw onvoorwaardelijke liefde voor je tweelingziel dus ook niet of je er goed aan hebt gedaan. Liefs(Madelein)