Q0740. Intiem contact met tweelingziel?

Eva

Ik had vannacht de hele nacht bezoek van mijn tweelingziel. Heel zuiver in mijn dromen bedreven we de liefde heel intens/in slaap-waakmomenten/ik voelde zijn aanwezigheid. Dat ging de hele nacht zo door. Het was zo’n bijzonder gevoel. Hij heeft me al eerder astraal bezocht, maar dit was uniek. Ik verlang nu zo intens naar hem, maar hij heeft een relatie en ik ben getrouwd. Wat zegt dit allemaal? Dat hij enorm naar me verlangt?

Antwoord 1
Wat mooi! Ik hoop dat ook nog eens mee te maken. Heb in dromen wel vaak met mijn tz gezoend en de liefde bedreven, maar dat was in dromen, niet tussen slapen en waken in. Was dit voor jou voor het eerst dat hij je bezocht op astraal niveau? Heb je er iets speciaals voor gedaan (mediteren bijvoorbeeld)? (Onbekend)

Antwoord 2
Dat betekent dat jullie allebei bewust hele nacht bij elkaar zijn geweest. Ik heb dat heel vaak meegemaakt met mijn tz en het is door ons beiden bevestigd. Het moeilijke is dat dit gevoel nooit weggaat en ontkennen werkt ook niet. Probeer op jouw tempo rustig aan te zien hoe alles is en zal lopen. Je hebt al je kracht nodig, want dit is een hele zware periode. Maar wees positief, want het is prachtig. Mooiste dat je ooit gaat meemaken. (Onbekend)

Antwoord 3
Ja ik herken het wel, mijn twin bezoekt me (astraal) regelmatig ‘s nachts (volgens mij is ie er altijd), voelt heel vertrouwd en fijn. Soms ligt ie alleen heel dicht tegen mij aan, soms vrijen we en soms moet ik hem even liefdevol wegsturen omdat ik anders de halve nacht wakker lig 🙂 , ik heb mijn slaap hard nodig momenteel. Geniet er maar van! (Onbekend)