Q0739. Ik heb iets fout gedaan?

Onbekend

Ik heb iets fouts gedaan en ben bang dat mijn twin erachter komt. Denken jullie dat je TZ het zal weten als je iets gedaan hebt dat erg fout is en dat je voor hem verborgen wilt houden? Ik wil niet ingaan op de details, maar het is iets waar ik niet trots op ben en liefst heb ik dat hij het niet weet. Ik voel veel van hem aan maar ik weet niet of dat omgekeerd ook zo is, en hoop het in dit geval niet. Wat denken jullie?

Antwoord 1
Ja ik denk dat hij het wel aanvoelt maar niet bewust. Tweelingzielen weten onbewust alles van elkaar en dus dit ook. De ziel kent geen wraak en ook geen schaamte, onvoorwaardelijk moet je zijn dus ook jouw “foute daden” daar moet je open in zijn, want zo blokkeer je hem naar mijn idee. (Wieweet)

Antwoord 2
Persoonlijk denk ik dat de ander jou ook als zijn tweelingziel herkend moet hebben, alvorens te kunnen aanvoelen dat je iets verkeerd hebt gedaan, ongeacht wat dat is. Ik heb ook te weinig informatie over jullie huidige contact: zien jullie elkaar regelmatig? Is er sprake van verliefdheid die bekend is bij de ander? Als er regelmatig contact is tussen jullie zou hij dingen kunnen vermoeden op basis van je gedrag, maar voor het aanvoelen op afstand denk ik dat de herkenning wederzijds moet zijn. (Onbekend)

Antwoord 3
Meid, dat zou wel heel ver gaan allemaal, denk dat het gaat om het samen ervaren van “hogere ” gevoelens! Geloof niet dat al je stappen en handelingen gevolgd kunnen worden door hem. En bovendien, als er iemand op deze wereld is die jou kan vergeven dan is hij het wel, niemand die jou beter kent, niemand die meer van je houd!! Niet bang laten maken door het ego! Succes.(Onbekend)

Antwoord 4
Ja hij zal wel voelen dat er iets is. Misschien niet direct ‘wat’ maar in totaliteit. Geheimen bestaan niet tussen TZ-en, die worden altijd gevoeld. Het mooie is wel dat deze liefde onvoorwaardelijk is. Zolang je eerlijk bent en zegt tegen je TZ hoe je alles in je hoofd tegen jezelf zou zeggen, word je altijd vergeven. Misschien niet gelijk in het begin, maar je moet hem even tijd geven. Zeg waarom je dat gedaan hebt (bijv. uit angst ect.) en dat je eerlijk wilt zijn. Maar als het iets is wat hij niet zonodig moet weten en wat niet betekent en alleen gaat kwetsen, wil je hem dat misschien besparen. Zolang het jou niet stoort, zal hij niet zo gauw merken. Maar in het algemeen voelen TZen alles. (Onbekend)

Antwoord 5
Fout is er niets, alles heeft een reden, schuld is er niet, is bedacht door het ego, ik heb ook wel eens iets gedaan dat ik het later heel naar vond, maar het was om weer verder te komen om te voelen dat dat het niet meer is, en ja dan baal je dat je zo verbonden bent, maar schuldig voelen? stop er mee! het heeft niets met Liefde te maken, maar alles met angst, laat elkaar alles zien ook je minder mooie kanten, want die zijn er ook, tweelingzielen hebben geen geheimen voor elkaar, ik ben blij dat ik alle dingen van mijn twin mooi vindt omdat ik weet dat ie intens van mij houdt, ondanks dat ik er in het aardse/duidelijk-zijn zo weinig van merk..en dat is wel jammer ,maar ook dat zal wel z’n reden hebben.. (Onbekend)

Antwoord 6
Antwoord 2; ik denk dat je daar gelijk in hebt, pas als hij mij ook als zijn tz heeft herkend, kan hij zoiets van mij aanvoelen. Over ons huidige contact; we zien elkaar vrij regelmatig. Er is sprake van verliefdheid/aantrekkingskracht van beide kanten maar dit is nooit uitgesproken. Ik merk het aan heel veel dingen zoals nonverbaal gedrag, de dingen die hij zegt, zijn blikken en aanrakingen. Hij is zich er ook nog niet zo bewust van, wil het nog niet helemaal toelaten. Wat wel zo is is dat ik regelmatig telepathisch contact heb met hem. Praten op afstand. Vandaar ook dat ik bang was dat hij alles van me zou weten. Ik denk dat hij het op zielsniveau wel weet, maar aangezien hij dat niet tot zich laat doordringen, weet hij het niet, volg je me nog? Aan antwoord 3; Stelt me gerust. Dat niet al je stappen en handelen door de ander gevolgd kunnen worden. Ik weet en voel heel veel van hem op afstand maar inderdaad, niet alles wat hij doet. Het is meer globaal, en meer een gevoel dat ik dan krijg dan dat ik de handeling in mijn hoofd zie zeg maar. Ik weet het niet hoor, of hij me zou vergeven dat ik in zijn huis ben geweest terwijl hij er niet was. Want dat is wat ik heb gedaan, ik heb zijn vertrouwen eigenlijk beschaamd. En het erge is dat ik geen spijt voel.Ik deed het vanuit een intens gevoel van even bij hem willen zijn, in zijn omgeving. Om te zien hoe hij zijn huis had achtergelaten toen hij vertrok. Het heeft me geholpen om bepaalde dingen bevestigd te krijgen die ik wilde weten, maar het is natuurlijk niet netjes, op zijn zachtst gezegd. Ik hoor dan in mijn hoofd dat gezegde “Wat u niet wilt dat u geschiedt….enz” maar als hij hetzelfde bij mij zou doen, zou ik dat eerder fijn vinden dan vervelend. Hij mag alles van mij zien en weten. Ik zou me gevleid voelen. Ik heb alleen maar even daar gezeten, wat rondgekeken naar de boeken die hij heeft,zijn geur opgesnoven en toen ben ik weer gegaan. Ik begrijp hem nu nog beter, en voel nog meer liefde voor deze man. Al had ik dit nooit mogen doen. En zal ik het ook niet meer doen. (Onbekend)

Antwoord 7
Antwoord 3 nogmaals…… ten eerste vind ik het heel knap dat je het in ieder geval hier op durft te biechten!! daar mijn respect voor….. nee misschien niet helemaal netjes, al heb je er een hoop lef voor nodig, maar ik kan het wel begrijpen. eerlijk gezegd zou ik me ook gevleid voelen als mijn twin dit zou doen bij mij. Als de tijd rijp is, en jullie kunnen open zijn tegen elkaar, kun je het toch nog alsnog vertellen? Dan zullen jullie er misschien om lachen, heerlijk puberaal. Toch zou ik het niet nog een keer doen, en ik hoop voor je dat het bij deze ene keer blijft, je zult hem ruimte moeten geven, uiteindelijk is het wel zijn privacy!! geluk, misschien kan de hele wereld nog wel voor jullie open staan!! (Onbekend)

Antwoord 8
Ja, je hebt helemaal gelijk nummer 7. Ik ben de vraagsteller en of er lef voor nodig was; tja, ik weet niet. Ik voelde zo’n enorm groot verlangen om even in zijn ruimte te verkeren. Dat ik het heb gedaan ben ik niet trots op. Maar ik heb er ook geen echt schuldgevoel over. Dat het bij deze ene keer blijft is voor mij wel zeker. Het is zijn privacy en daarin heb ik niets te zoeken behalve dat waarin hij me toelaat. Die ene keer heeft me wel bevestigd in wat ik over hem dacht, en in die zin heeft het me ook wel wat verder gebracht. Maar is puur bevestiging van wat mijn “hoger zelf” al wist. (Onbekend)

Antwoord 9
Als hij écht van je houdt, als jullie liefde onvoorwaardelijk is, zal hij je alles kunnen vergeven. En ik weet dat er veel moed voor nodig is, maar dat maakt het juist tot een uitdaging: praat met hem over je fout. Zoek een geschikt, rustig moment waar je je goed bij voelt en als je met hem alleen bent. Haal diep adem en vertel het hem. Hiermee laat je in ieder geval wel blijken dat je hem vertrouwt, nietwaar? Je stelt je voor hem open, je geeft je fouten toe. Vraag hoe hij zich erbij voelt, het is altijd goed om zeker te weten wat de ander denkt. Zo voorkom je onzekerheid, door vragen te blijven stellen. Denk je dat jullie echt soulmates zijn? Dan houdt dat stand, zelfs als de ander een grote fout maakt. En wie weet, misschien vindt hij je fout wel helemaal niet erg. In ieder geval, als hij je vergeeft, weet je dat jullie relatie heel wat kan hebben… Er is inderdaad veel moed voor nodig om het te vertellen, maar dingen achterhouden is nooit goed. In een soulmatesrelatie vind ik het belangrijk dat je over alles kunt praten, dat je echt probeert open te zijn naar elkaar. Als je je hart opent voor de ander, komt het goed. Doe dat dan ook. Heel veel succes! (Onbekend)

Antwoord 10
Lieve schrijfster, Of je iets fouts gedaan hebt of niet en of hij het voelt of niet; wat is fout!? Doe de dingen waar jij je goed bij voelt en het is niet van belang of je twin dit voelt en afkeurt. Het gaat er om dat jij zelfstandig blijft in wat je wel en al dan niet doet. Verlies jezelf niet in hem maar wordt jezelf. Focus je op je eigen leven lieve schrijfster.(Marjolein)

Antwoord 11
Mooier dan degene van antwoord 10 had ik het niet kunnen zeggen. Het gaat er om dat je dicht bij jezelf en je gevoel blijft. Dat je dingen doet die goed voelen voor jou. En als hij het niet te weten komt, er niets van merkt.. wat is er dan verkeerd aan om alleen maar even in zijn huis te zijn om zijn geur en energie op te snuiven? Als je hem daar niet mee kwetst, niet snuffelt in zijn spullen en er alleen maar bent, vind ik daar niets mis mee.(Onbekend)

Antwoord 12
Antwoord 10 en 11, tja als hij er niets van merkt? Hij WEET het, daar ben ik heilig van overtuigd. Hij weet gewoon alles van mij zonder woorden, en andersom ook. We zijn open boeken voor elkaar zonder dat we dit ooit tegen elkaar hebben uitgesproken. Heel raar maar waar. Ik weet vaak precies wat hij denkt, we maken elkaars zinnen af. En vlak nadat dit voorviel, bood hij aan om op mijn huis te passen toen ik op zakenreis moest. Ik heb een kat waarvoor gezorgd moet worden, en dat wilde hij wel doen. Ik heb het afgeslagen want had mijn zus al bereid gevonden dit te doen. Maar ik weet zeker dat hij dan hetzelfde bij mij had gedaan…Vanuit de drang meer over me te weten te komen of eigenlijk; bevestigd te krijgen. Dat is het. Je wilt zekerheid krijgen over alles wat je denkt te weten over de ander. Nu erop leren vertrouwen dat ik dat gewoon WEET zonder het te hoeven zien. (Onbekend)