Q0738. Charles en Diana tweelingzielen?

Wieweet

Nu het alweer bijna 14 jaar geleden is dat Diana Prinses van Wales overleden is, refereer ik aan een artikel dat al jaren op internet rondzwerft en ook in brochurevorm in boekhandels heeft gelegen, nml. dat zij en Prins Charles tweelingzielen (Essence twins) zouden zijn. Persoonlijk geloof ik dat aan de ene kant wel, zij zei in een tv-interview dat ze op professioneel gebied een goed team vormden (tweelingzielen zijn altijd aan service aan anderen gebonden wanneer zij samenwerken,en dat deden ze), maar dat de huishouding rondom het Engelse koningshuis tussen hen een wig zat te drijven. Ook een herkenbaar thema bij tweelingzielen! Maar: wat ik bij hen mis, voor zover ik het mij kan herinneren, is de spiegeling. Spiegelden zij elkaar? Ik heb het niet zo opgemerkt. Ik citeer uit het stuk van Cormael: “Al zijn Diana en Charles Essence Twins (Tweeling Zielen) ze konden elkaar niet helpen; hun persoonlijke lessen waren te verschillend. Ze konden elkaar alleen de gelegenheid geven om hun persoonlijke lessen gestalte te geven; want dat is wat Essence Twins voor elkaar doen!” Wat vinden jullie,waren zij zieletwins?

Antwoord 1
Ik denk eerder dat Charles en Camilla tweelingzielen zijn. Zij spiegelen elkaar perfect, lijken ook op elkaar, kijk naar hun namen. Als je de geschiedenis leest tussen die twee lijken mij dit twins en niet Diana en Charles. Dat was eerder karma. (Onbekend)

Antwoord 2
Volgens Cormael zijn Charles en Camilla zielematen, soulmates, geen tweelingziel. Ik citeer: “…..Prins Charles is hier een goed voorbeeld van. Hij is een 1e Niveau Mature Ziel. Hij heeft geprobeerd enorme stukken emotioneel drama aan te gaan, maar voelde zich daar heel oncomfortabel bij. Vandaar al die uitstapjes naar Young Age spelletjes zoals polo, jagen, en paardrijden met een 7e Niveau Young Soul, Camilla Parker Bowles (een goed zielenmaatje overigens)”. (Wieweet)