Q0734. Hoe nu verder?

Onbekend

Nu er sms contact is geweest… hoe nu verder? Niets bijzonders gestuurd maar het blijft moeilijk. Het is moeilijk omdat ik teveel aan hem trek. Ik moet hem loslaten, even niets meer laten horen. Misschien vind hij het irritant of moeilijk want hij stuurt nu even niets terug. Als mijn vriend het merkt sta ik met mijn koffers en kind buiten. Mijn vriend is mijn rots in de branding altijd staat hij klaar. Ik loop een enorm risico en toch wil en kan ik hem nog niet missen… Het gat wordt opgevuld door het sms contact. Ik hoop dat we het sms contact kunnen voortzetten maar ik ben bang van niet… Hij doet mij zo enorm veel.. echt ongezond zo erg… Loslaten.. ik weet het wel maar nu nog doen…waarom is het toch zo moeilijk en voelt het zo fijn tegelijk..? Wat vinden jullie even afstand nemen maar uit respect voor hem ? Op spiritueel niveau verder gaan (geen contact meer)? Wie herkent zich hierin?

Antwoord 1
Ik geloof dat mijn twin mij ook liever even niet ziet, dus heb ik daar respect voor, ieder zijn eigen weg tot je er allebei klaar voor bent en je wel contact mag/kan hebben (Onbekend)

Antwoord 2
Been there done that meid. En ik weet hoe je je voelt, helemaal geweldig maar ook vreselijk onzeker en een beetje bang en schuldig naar je partner. Ik heb sporadisch sms contact met mijn twin, en ik heb me voorgenomen om ook niet meer zelf het initiatief te nemen. Ik laat het los en als hij me wil sms-en of bellen, dan vind ik dat heel leuk. Ik denk dat het goed is om niet te hard aan hem te trekken want daarmee veroorzaak je het tegengestelde van wat je wilt; verwijdering, hij zal je juist afstoten. Als je het wat laat gaan, zal hij juist dichterbij komen is mijn ervaring. Moeilijk maar wel te doen. Contact in het spirituele heb ik met mijn twin ook. Vooral in mijn dromen, maar ook in werkelijkheid. We zijn beiden telepathisch en ik “weet” (voel is misschien beter uitgedrukt) wat hij denkt en waarom. En wat je man betreft; dit zijn twee verschillende dingen als hij echt je twin is. Ik zou je man niets vertellen voorlopig en eens rustig kijken waar dit heen gaat. Geloof me, het kan een jaren durend proces zijn! (Onbekend)

Antwoord 3
Wij doen niet anders,vanaf het begin. Nooit contact gezocht. Alles is te doen. (Wieweet)

Antwoord 4
Ik ben de vraagsteller en ik laat het maar even met rust… Afstand nemen maar weer. In de praktijk is dat toch een stuk lastiger dan ik dacht. Kun je het nog zo leuk bedenken… (Onbekend)

Antwoord 5
Hoe kan dat nou geen contact? Je gevoel wil toch contact? Maar ik weet dat het beter is van niet. Dat gevoel in de buik. Ik ben wel onwijs veranderd door onze ontmoeting. Ik ben assertiever, meer zelfvertrouwen voel me meer vrouw dan meisje, van binnen en buiten sexy, mooi als persoon, niet meer verlegen, erg liefdevol, gezellig. Ineens zie ik wat ik wel ben in plaats van wat ik niet ben en dat is best wel veel gelukkig! (Onbekend)

Antwoord 6
Wel contact maar geen aards contact denk ik. Tweelingzielen staan ALTIJD met elkaar in contact, en daar hebben ze geen gsm of internet voor nodig. Goed om het een tijdje rust te geven en energie te steken in dat spirituele contact. (Onbekend)

Antwoord 7
Aan antwoord 5: Wij willen contact, maar wel precies op het juiste moment. Niet eerder en niet later. (Wieweet)

Antwoord 8
Ja en dat moment dat weten alleen de tweelingzielen zelf en is door niemand te beïnvloeden. (Onbekend)

Antwoord 9
Antw.5: dit hadden mijn woorden kunnen zijn.. 100% hetzelfde.. wilde ik even laten weten.. genieten he! (Onbekend)