Q0733. Wat wil hij nou?

Onbekend

Ik ken mijn TZ nu 4 jaar via internet. We zagen elkaar wekelijks bij mij thuis. 2 jaar geleden heeft mijn TZ het contact verbroken.. zonder enige uitleg. Hij wilde zonder aanleiding geen contact meer en vroeg of ik er aub geen drama van wou maken. Ik ben zeker geen dramaqueen, zou eigenlijk boos moeten zijn om de manier waarop hij het verbrak maar ondanks ik hem nog altijd mis, respecteer ik zijn wens. Ik was niet boos maar voelde me enorm leeg, het was niet zomaar liefdesverdriet. Het gevoel werd steeds ondraaglijker. Ik besloot hem een mail te sturen, waarin ik aangaf dat deze mail puur voor mezelf was om het af te sluiten en dat hij niet hoefde reageren. Dat hij het zou lezen zou voor mij voldoende zijn. Dus heb ik mijn ziel blootgelegd. Toch reageerde hij en vanaf dat moment werd alles verwarrend. Tot vandaag ga ik door met mijn eigen leven, maar telkens als ik hem “vergeet”, komt hij weer in beeld. Ik kon hem ruiken, ik voelde zijn gevoelens, heel vaak als ik wakker werd besefte ik dat hij in mijn dromen aanwezig was.. Hoeveel keer heb ik hem al definitief afgesloten?? Een tijd terug was ik zo druk met mijn eigen leven dat ik nauwelijks meer aan hem dacht. Ik rook hem niet meer.. ging vrolijk door. Totdat ik een droom kreeg.. het was zo intens.. hij vertelde dat hij klaar was om naar mij toe te komen en we kusten. Ik werd wakker en was weer helemaal terug bij af… Ik was dik een maand van slag. Maar gelukkig kon ik het weer van me af zetten. Maar goed.. de laatste tijd zit ik s avonds wel eens anoniem te chatten… Meneer is ineens online.. en gek genoeg pikt hij mij eruit en spreekt me aan. Hij vraagt dan of ik het ben.. en bij bevestiging zegt hij gedag en praat niet meer verder. Inmiddels moet hij mijn anonieme chatnaam wel weten want we zagen elkaar vaker online. Maar hij blijft vragen of ik het ben en zegt dan niets meer. Gisteren ook al.. ik was met andere mensen aan het kletsen en zag hem niet online komen.. hij vroeg weer of ik het was, bij bevestiging zegt hij weer tabee. Ik vroeg hem waarom hij mij aanspreekt als hij vermoed dat ik het ben.. Hij bood zijn excuus aan en gefrustreerd logde ik direct uit. Nog geen minuut later was hij ook offline. Ik heb het gevoel dat hij mij in de gaten houd met wie ik praat, want ik voelde daarna zijn boosheid dat ik met al die mensen praat.. en dat ik doorhad dat hij me in de gaten houd.. De volgende ochtend kon ik hem weer ruiken.. Ik moet wel zeggen dat ik blij ben dat hij mij niet vergeet maar aan de andere kant.. Ik snap het niet.. het is zijn wens dat ik hem loslaat.. ik doe mijn best.. maar waarom spreekt hij mij aan en lijkt het alsof hij mij kwalijk neemt dat HIJ mij aanspreekt. Het lijkt net alsof we in de pubertijd zitten terwijl we dertigers zijn!! Mijn vraag: waarom doet hij dit en wat is nou de bedoeling?? Is dit nu die aantrekkingskracht?

Antwoord 1
Ja dit is pure aantrekkingskracht. De ziel is leeftijdsloos (niet ervaringsloos) en op gevoel lijkt het puberaal maar is het niet. Ik dacht ook wel eens bij mijn twin: oh wat kinderachtig. Maar op zielsniveau is het anders, werkt het anders. Het lijkt wel of tweelingzielen bij elkaar eeuwig jong doen, eeuwige kalverliefde. Zo speciaal. (Wieweet)

Antwoord 2
Oh hoe herkenbaar en hoe waar wat Wieweet zegt. Mijn tz is er ook zo eentje die dit soort dingen doet. Ik liet me er eerst door kwetsen, het kon me zo raken. Maar nu niet meer. Ik weet waarom hij zo doet en neem het hem niet meer kwalijk. (Onbekend)

Antwoord 3
Kalverliefde haha. Mijn twin doet ook iedere keer weer dezelfde dingen, eigenlijk heeel erg leuk maar mijn vriendin zei dat dat kinderachtig is..nou vind ik niet, ik vind het heel erg lief! Zo laat je zien op een andere manier dan telepathie/energie dat ie je belangrijk vind en onthouden heeft wat je zei, zag het soms wel als een stil protest, zo van ook al mag het niet ik doe dit voor jou..en dat vind ik toch lief! Is dat raar of kinderachtig? nee het is houden van/geloven in liefde..als een kind..onschuldig/puur en zo ontzettend waar. (Onbekend)

Reactie
Het is een maandje terug dat ik deze vraag heb gesteld.. allereerst echt superbedankt voor jullie antwoorden! Zo fijn dat je hier begrepen word!! Nou ik moet nu kwijt is dat ik in de periode na dit mailtje 2 keer over hem had gedroomd, in die droom gaf hij aan dat hij het zat was om telkens af te stoten en echt er voor wou gaan. Sinds kort heb ik een nieuwe telefoon(nummer) en zag dat hij ook gebruik maakte van de functie Whatssup. Dus ik stuur hem met mijn nieuwe nr: whatssup!!! Vandaag kwam ik online en ik zag hem ook online (note.. de afgelopen maand heb ik hem niet meer online gezien).. en ik had sterk het gevoel dat ik onder mijn eigen naam online moest blijven en wachten.. En ja hoor.. hij sprak me aan, hij vroeg of ik een nieuwe telefoon had.. en ik kwam met een hele smoes aan van: oww ben jij het op mijn telefoon. En voordat hij antwoordde zei ik al dat het de meest ongeloofwaardigste smoes was. Hij zei: je kon je gewoon weer niet inhouden haha. Uiteindelijk hebben we weer 4 uur lang gepraat over van alles en nog wat… Zooo fijn om hem weer gesproken te hebben. Ik moest hem gewoon mijn nieuwe nummer geven en zoals ik al langer heb moeten weten… ik kan geen smoesjes bij hem verzinnen. Kijk.. ik zie het niet zoals: en ze leven nog lang en gelukkig. Maar ik weet dat ik nu echt op mijn dromen over hem en mijn intuitie kan vertrouwen… Ik weet nu dat we hoe dan ook weer altijd ff met elkaar in contact komen.. en misschien vanaf volgende maand weer een tijd niet. Maar voor nu geniet ik weer van dit moment… zucht.. love my TZ in a special way… (Onbekend)