Q0732. Wanneer trekt je tweelingziel het hardst?

Wieweet

Ik heb iets opgemerkt aan mijn twin, namelijk dat ‘ie het hardst aan me trekt als er weer een stukje karma is ingelost/opgelost. Hij heeft namelijk naar mijn idee een diepe vernedering opgelopen toen hij vanwege standsverschil niet met mij mocht trouwen, ons vorige leven. Toen hij onlangs verhuisde naar groter en mooier begon hij enorm aan me te trekken, ik geloof dat dat rechtstreeks met onze voorgeschiedenis te maken heeft?

Antwoord 1
Mijn tz trekt het hardst als ik hem loslaat, en liefdevol uit mijn gedachten ban. Dan voel ik die pull het sterkst. Alsof hij het merkt dat ik me meer afsluit. Soms moet ik dat doen omdat het teveel van me vraagt. Anderzijds voel ik meer verlangen als hij zich meer afsluit, dus het is altijd net omgekeerd. (Onbekend)