Q0731. Kan men ‘zien’ dat je bij je tweelingziel hoort?

Wieweet

Is het mogelijk dat men energetisch kan zien dat je je tweelingziel kent en dat je bij die TZ hoort? Ik denk soms van niet en soms van wel. Kan je het uitstralen dat je bij je tweelingziel hoort en dus niet gediend bent van een andere evt. toekomstige partner? Zonder verwaand te lijken? Mensen zien wel aan mij dat ik vrijgevochten ben, een vrije vlinder. Dat zien ze al van een afstand soms. Maar dat ik bij mijn twin hoor (bij navraag), dat zien ze niet. Vreemde contradictie.

Antwoord 1
Hoi WieWeet, misschien kan ik jou nu een keer van dienst zijn met mijn antwoord, ik heb namelijk altijd zoveel aan jouw reacties. Ik denk dus dat dit wel degelijk kan. Zelf heb ik er ervaring mee; ik heb recent foto’s laten lezen waar mijn twin en ik samen op staan en die vrouw vertelde me frappante dingen. Dat wij een tegensgesteld energie imprint hebben (ze is amerikaans, dus ik weet even niet de NL term ervoor), dat onze chakrapunten precies overeenkwamen en dat zij bij ons beiden dezelfde kleur en helderheid zag in het zonnevlechtchakra. Ze zei ook dat wij dezelfde gezichtsuitdrukking hebben wat ik ook zag toen ik beter keek. We hebben meestal dezelfde houding op foto’s en hij staat of zit ALTIJD recht tegenover me met een open houding. Ik ben erop gaan letten en het is echt zo. Ze merkte zelfs op dat er op zijn shirt hetzelfde patroontje stond als op de jurk die ik op dezelfde foto droeg! Klopte ook. Was mij nooit opgevallen. Ze zei dat hij met zekerheid mijn TZ is, dat wij elkaars complementaire helft zijn, dus precies tegengesteld en elkaar dus perfect aanvullen. En dat klopt ook. Zijn leven is helemaal het omgekeerde van het mijne. Zij ging puur uit van haar gevoel bij de foto’s en zei dat ze ook energie koorden tussen ons kon zien. Ze noemde ons King and Queen in a living chess set zoals we bij elkaar horen. Het was voor mij de bevestiging dat wat ik zelf allang wist, ook echt waar is. Ik durf nu meer op mijn eigen oordeel te vertrouwen. Ik denk dat alleen mensen dit kunnen zien die er voor open staan en die ervaring hebben met het spirituele. Dus maak je niet ongerust als “niemand” het ziet. In het dagelijks leven ziet bij ons ook bijna niemand het. (Onbekend)

Antwoord 2
Waar was dit in Amerika? Misschien kan ik haar opzoeken 🙂 (Onbekend)

Antwoord 3
Ik kan het wel zien bij anderen, doordat ik mijn twins energie/aura kan zien soms..de energie van elkaar is hetzelfde.. ik heb zelfs iemand gezien die binnenkwam , ik kende hem niet, maar hij zag aan mij en ik aan hem dat hij zijn tweelingziel kende, hij woonde er zelfs mee samen, nou die man die gaf gewoon licht bij wijze van..heel bijzonder om te zien. Het gesprek met hem gaf mij een enorme push en de warmte die hij ook uitstraalde..om niet op te geven. (Onbekend)

Antwoord 4
Ja,natuurlijk zijn er ook mensen die er niet gevoelig voor zijn, die zich afsluiten voor gevoelens van buiten af! Maar, ik kan wel zeggen (naar onze ervaring) dat als ik samen met mijn maat, ( die mijn Soulmate is) ergens kom , stralen we samen gewoon zo veel energie uit, word gewoon door mensen opgemerkt, we zijn ook samen vaak op pad. Toevallig zie ik mijn maat (TZ) vanavond weer op Schiphol , waar ik aan kom na dat ik 6 weken in het buitenland ben geweest voor mijn werk , ik weet (we weten) nu al dat er een ontlading komt, en waar de mensen om ons heen zeker op zullen reageren, door naar ons te kijken, en geloof me,de energie die we naar elkaar toe stralen is gewoon te sterk om het te negeren, voor mensen die er open voor staan. (Onbekend)

Antwoord 5
Ik, mijn tweelingziel en mijn twee beste vrienden doen vaak dingen samen. Toen we ooit eens logeerden bij een andere vriendin van me lagen ik en mijn tweelingziel heel dicht tegen elkaar aan in één slaapzak. Hij wreef zachtjes over mijn buik, omdat ik daar op dat moment een beetje last van had vanwege “de maandelijkse vrouwelijke bezigheid.” Mijn beste vriendin lag naast ons, en plotseling zei ze: ‘Weetje, ik voel echt weer zo’n vreemde energie… De arm die het dichtst bij jullie twee ligt tintelt helemaal.’ Ik en mijn tweelingziel keken elkaar even aan. Mijn vriendin ging verder: ‘Dat heb ik best vaak hoor, zo’n tinteling bij jullie. Het voelt vreemd maar wel heel bijzonder.’ Mijn beste vriend reageerde hierop met: ‘Soms voel ik dat ook. Het is een soort warm gevoel, dat minder wordt wanneer jullie verder weg zijn en sterker wanneer jullie dichterbij komen.’ Degene die dit zei staat trouwens vaak met beide benen op de grond en weet nooit zeker of hij moet geloven in energieën, soulmates, chakra’s enzovoorts. In ieder geval, misschien kunnen mensen het voelen, als een soort energie die van tweelingzielen afstraalt als ze bij elkaar zijn.(Onbekend)

Antwoord 6
Aan antw. 5 Die energie waar jij het over hebt die voelt een goede vriendin van mij ook als ik alleen met haar ben en veel aan mijn twin denk of over hem praat..dus je hoeft er soms niet eens voor samen te zijn als twins(die vriendin is een zielsverwant voel ik)..en ik voel dat er meer mensen zijn die graag bij me zijn omdat (klinkt arrogant beetje) jij iets hebt wat anderen zoeken..steeds meer balans denk ik..hoewel die bij mij ook nog niet altijd goed is..je blijft leren hè. en ja mensen die open staan kunnen zien of voelen dat je bij elkaar hoort.(Onbekend)

Antwoord 7
Ik heb de mazzel gehad dat éen van mijn vriendinnen (eentje die wel enigszins op de hoogte is van dit alles maar erg sceptisch is en gelukkig altijd voor zichzelf denkt en wíl denken)ons een keertje samen heeft meegemaakt. We stonden in een gezelschap waarvan we de meesten net ontmoet hadden (ze hoorden bij hem) maar TZ en ik stonden op dat moment dicht bij elkaar. Later vertelde ze me dat ze het létterlijk voelde en dat ze ‘het snapte’. Ze zei er ook bij dat ze vond dat zijzelf ook zo ‘anders’ deed in dat gezelschap, in positieve zin, een stuk meer ‘outgoing’ dan ze normaal gesproken is en vooral heel erg vrolijk. De liefde hing in de lucht, dat idee. Het was de eerste bevestiging die ik kreeg in de drie jaar dat ik me afvraag of ik het nou ‘juist’ heb of niet. Het grappige is dat ik ‘weet’ dat die vriendin die ‘radar’ heeft, misschien omdat ik het zelf heb, en daardoor bij anderen herken, dat weet ik niet precies. Maar om dit juist van haar te horen deed me erg veel. Het was een enorme geruststelling op de éen of andere manier. (Onbekend)

Antwoord 8
Heb 2 vriendinnen met “radar” 🙂 , zij kennen ons ook allebei. Heb heel vaak met hun over het fenomeen zielsliefde gepraat maar nooit de naam van mijn twin genoemd. Op een gegeven moment vroeg ik mij af (had sterk het vermoeden) dat ze het toch wel wisten dus heb ze dat op de man af gevraagd. Beiden kwamen direct met de naam van mijn twin, bijzonder! Ze “wisten” het niet “bewust” eerder maar pas toen ik er naar vroeg werd het op 1 of andere manier geactiveerd. Ook ik wist direct wie de twin was van mijn vriendin, terwijl zij het heel lang verborgen probeerde te houden door er steeds maar geheimzinnig over te doen 🙂 . (Onbekend)