Q0730. Hoe werk ik het beste aan mezelf?

Onbekend

Hoe werk ik het beste aan mezelf ten einde TZ meer te laten groeien? Ik wil heel graag hard aan mezelf gaan werken zodat mijn twin daar van mee profiteert en kan groeien. Ik ben in mijn ontwikkeling een stukje verder dan hij en wil zo graag dat hij ook gaat groeien. Op welke manieren kan ik dat bereiken? Om een beeld te geven waar ik nu zit in mijn proces: Ik ben al zover dat ik onvoorwaardelijke liefde voor hem voel, wat hij ook doet en laat, het is goed zoals het is. Hij is goed zoals hij is en ik ook. Iedereen eigenlijk. Ik voel heel veel liefde voor hem en weet dat zijn gesloten en soms afwijzende houding niet persoonlijk tegen mij bedoeld is. Het is angst en ego. Ik wil hem daar heel graag bij helpen op zielsniveau. Hoe pak ik dat aan?

Antwoord 1
Als ik je verhaal zo lees, vraag ik me af waarom jij zo graag wilt dat hij groeit.. Zodat jij of jullie verder kunnen? Dat is niet onvoorwaardelijk ;). Theoretisch zal je het in je hoofd idd allemaal wel voor elkaar hebben, maar het lijkt mij dat je het nog niet voelt/weet.. maar ik kan het mis hebben! (Onbekend)

Antwoord 2
Je helpt hem, door hem volledig los te laten en op je eigen proces te focussen.(Onbekend)