Q0728. Vroeger was mijn TZ toegankelijker en spiritueler …

Onbekend

Ik ken mijn TZ nu al vele jaren, en vroeger was hij veel toegankelijker, hadden we makkelijker en vaker gesprekken dan nu. En hij was toen ook veel opener voor het spirituele dan nu. Terwijl je juist zou denken dat iemand in de loop van de tijd meer ontwikkelt lijkt het er bij hem op dat hij net de andere kant is opgegaan. Hij kleedt zich nu veel “saaier” en formeler, wil niets meer weten van alles dat niet te verklaren is, en ons contact is oppervlakkig. Ik merk dat ik ervan baal, ik mis de oude twin. Wat zou de oorzaak kunnen zijn van deze verandering?

Antwoord 1
Zijn EGO is dat. Zijn ego heeft op dit moment de leiding. Je moet hem wakker schudden op een subtiele manier. Jij weet het beste hoe je dat kunt doen. Wees enegiek en levenslustig, kleed je heel stoer en alles wat hij zeg maar niet doet. Als hij dat ziet gaat hij ook zo vrolijk willen zijn en gaat hij langzaam weer veranderen. Dit soort ego is altijd tijdelijk bij mijn TZ, meestal draait hij vanzelf weer bij. Maar wie weet. Wees gelukkig, leef lekker je leven en laat hem even zijn ding doen. Zodra je niet meer aan hem trekt gaat hij dat doen. (Onbekend)

Antwoord 2
Dank je antwoord 1, ik stelde deze vraag. Ik neem je advies ter harte en zal zelf zijn en voorleven wat ik wil dat hij wordt/is. Ik bedoel dat ik zelf het goede voorbeeld zal geven. Op dit moment merk ik dat ik veel minder met hem bezig ben, hij voelt letterlijk op afstand en ik ben die intens verliefde gevoelens even kwijt, wat best een verademing is voor het moment. Het komt weer terug weet ik uit ervaring. Maar nu kan ik even ademhalen en hem loslaten. Ik ben er ook een beetje zat van om maar 24/7 met hem bezig te zijn. Het heeft mij letterlijk ziek gemaakt. Ik heb nu een fikse verkoudheid doordat ik nachtenlang zeer slecht slaap. Hopelijk kan ik nu even bijtanken. De zomer is sowieso al een tijd dat ik wekenlang op vakantie ga, en hij allerlei dingen heeft, dus we gaan elkaar een hele tijd niet zien. En ik vind het best wel lekker zo. (Onbekend)