Q0727. Wel of geen contact?

Onbekend

Ik heb zijn telefoonnummer bemachtigd en kan niet meer tegen het gemis van geen contact, heb al een goede smoes gevonden om hem een sms te sturen met een vraag. Toch vraag me af of ik nu mijn relatie in gevaar breng. Ik sta sterker in mijn schoenen nu. Het idee dat ik contact met hem kan hebben maakt mij superblij! (of het lukt is een tweede). Al gaat het over niets en dus hoop ik dat hij iets terug stuurt. Misschien een vraag als wat eet jij vanavond? Bloemkool? haha. Nee hoor ik heb al iets beters bedacht. Mijn vraag is het volgende; Zou jij contact (sms) met hem/haar zoeken als je zijn mobiele nummer had?

Antwoord 1
Oeh, dat weet ik niet. Ik heb mezelf deze week hetzelfde zitten afvragen maar dan net anders; ik bedacht me dat het een idee zou zijn om de Sante te kopen deze maand met dat artikel over soulmates erin. En dan dat blad bij hem in de brievenbus te doen als hij niet thuis is, anoniem dus. Het zou DE kans zijn om hem iets over zielsliefde te laten lezen, en er staan ook nog links naar websites bij. Maar iets in me zegt dat ik het niet moet doen. Ten eerste weet ik niet of hij het zou lezen, en ten tweede weet ik niet of hij het snapt. Het zal alleen maar irritatie opwekken en dat is net wat ik niet wil. Dus ik laat alles maar gewoon lekker over aan het lot, zonder zelf in te grijpen. In jouw geval; hoe goed ken je hem, wat zou je willen sms-en? Ik heb mijn TZ ook wel eens gesmst maar wel echt met een gerichte vraag waar ik antwoord op moest hebben, iets praktisch. Hij antwoordde vrijwel meteen, maar kapte het na een aantal berichtjes wel af tot mijn grote spijt. Nu heb ik me voorgenomen om zelf geen contact meer te zoeken, dat moet hij maar doen de volgende keer. Ik wil niet wanhopig of irritant overkomen. Als je zelf denkt dat het goed is om te sms-en zou ik het doen. Wat kan je gebeuren? Jij kan dat het beste inschatten. Maar houdt rekening met een koel antwoord, afwijzing, of weg lopen. (Onbekend)

Antwoord 2
Die verleiding is groot als zijn nummer eenmaal in je bezit is, weet er alles van. Ik heb zelf ook gezorgd dat hij mijn mobiele nummer kreeg door hem te bellen over een wissewasje. Hij vroeg met een blije toon in zijn stem of dit mijn nieuwe mobiele nummer was. Ja dus. Twee dagen erna hadden we een afspraak, hij smste me of ik ergens mee naartoe kon. Kan niet beschrijven wat dat met me deed; voelde me als een puber met hartkloppingen steeds als mijn telefoon piepte met een nieuw smsje. Die berichtjes waren ook vrij flirterig van zijn kant, weliswaar met een knipoog steeds, maar toch. De ondertoon voelde ik feilloos aan. Het heeft dus wel resultaat gehad. Maar nu, enkele maanden verder, hebben we eigenlijk nauwelijks contact. We zien elkaar wel zo nu en dan bij toeval, maar elkaar gericht bellen of sms-en doen we niet. Maakt ook niet uit, ik weet wat hij voor me voelt en ooit komt het wel goed. Maar jouw verlangen begrijp ik maar al te goed. Ik zou het gewoon doen als je je er oke bij voelt. (Onbekend)

Antwoord 3
Ik zou hem helemaal gek sms-en als het kon ook al breng ik dan mijn eigen relatie in gevaar, dit is toch niet te stoppen volgens mij en ik wil toch wel erg graag contact, maar ja ik heb zijn nummer niet alleen maar contact op straat en in de kroeg zo eens in het jaar en dat is zoooo weinig, dus doe mij dat nummer maar, ik wist het wel. (Onbekend)

Antwoord 4
Nee dat zou ik niet doen. Ik heb zijn vaste telefoonnummer maar ik peins er niet over, ook niet als ik zijn mobiele nummer had. Ik sta daar boven. Spiritueel contact, dat gaat zo goed, we blijven elkaar helpen en inspireren. Het lijkt wel of we een draaiboek aan het afwerken zijn, zo grappig. Ook niet als we samen zouden zijn, dan zou ik hem ook niet bellen, alleen telepathische (en fysieke) communicatie voor mij. Veel leuker en spannender. (Wieweet)

Antwoord 5
Ik zou dat nu wel fijn vinden; af en toe contact hebben, heel voorzichtig , open, helemaal vrij naar elkaar. ga ook door met je (spirituele) ontwikkeling, en je eigen leven. makkelijker dan om elkaar heen draaien en geen contact hebben uit principe, daar krijg ik de kriebels van, ook al doe ik dat ook. onderschat de impact van contact niet, dus blijf ook bij jezelf. ik zou een vorm willen zoeken die ok is, dat is makkelijker met contact. (Onbekend)

Antwoord 6
Ik heb ook een telefoonnr. van mijn ZL. Ik heb meerdere malen op het punt gestaan om een sms te sturen maar dit toch niet gedaan. Als je zeker weet dat hij er voor openstaat, zal hij harstikke blij met het smsje zijn. Als hij er niet voor openstaat zal hij vragen hoe jij aan zijn telefoonnr. komt. Ik kan wel zeggen dat het “ineens” naar mij toegezonden werd, maar dat gelooft niemand ;-). Voor mij is het nog even uitzoeken wat mijn ego is: de angst dat voor afwijzing of het “gekregen” telefoonnr. mijn angst is. Gr. Ben wel erg benieuwd wat je vraag is. (Onbekend)

Antwoord 7
Doe wat je gevoel je ingeeft als dit jou een goed gevoel geeft. Als hij hier minder leuk op reageert, voel je niet afgewezen. Als je eenmaal je angsten van afwijzing hebt overwonnen, durf je ook compleet eerlijk te zijn naar je twin. Op dat punt ben ik gekomen en dat voelt goed dus ook naar mijn twin. Alvorens ik dit had bereikt moest ik helemaal loskomen van mijn twin. Nu zoekt mijn twin op allerlei manieren contact met mij. Uiteraard blijf ik liefdevol maar ook zelfstandig en in balans met mezelf. (Onbekend)

Antwoord 8
Ik ben zoooooo blij! Hij heeft gereageerd. Het gaat over iets waar hij zich mee bezig houdt en ik heb hem daar een vraag over heb gesteld. Ik heb daar ook werkelijk interesse in dus dat maakt het makkelijker. Heel slecht maar ik heb een prepaid telefoon gekocht speciaal voor… en hij ligt niet in mijn woning en ook niet in mijn tas. De sms jes gaan over niets. Wat dat betreft kan ik mij het beste vinden in antwoord 5. Wel zou ik graag nog 1 keer willen verdrinken in zijn ogen…. Toch met mijn verstand blijven nadenken en gewoon blijven smsen. Ik heb het gevoel dat ik onwijs jarig ben. (Onbekend)

Antwoord 9
Wauw, wat een gevoel he? Ik ken het dus. Maar dat je speciaal hiervoor een tel. hebt gekocht… En hoe vaak ga je hem nu sms-en? Ik hoorde via via trouwens dat mijn tz mijn nummer kwijt is. Hij had me willen SMS-en(!)zelfs en had mijn nummer niet meer. Hmm, ten eerste; waarom bewaakt hij mijn nummer niet met zijn leven (grapje) en ten tweede; hoe zorg ik nu dat hij het weer krijgt? Een SMSje als het zo uitkomt is prima, maar in mijn geval kan ik hem eigenlijk niet zomaar zonder reden contacteren. Er moet een goede reden zijn om hem te sms-en of te bellen en die heb ik voorlopig niet. Binnenkort zie ik hem wel, dus wie weet vraagt hij er zelf naar dan. (Onbekend)

Antwoord 10
Ik zei letterlijk: nu moet hij me maar SMS-en en zie daar; dat heeft ie dus geprobeerd maar had mijn nummer niet meer. Het universum reageerde deze keer wel heel snel. Ik baal er wel van trouwens, was weer een mooie kans geweest mijn verzameling sms-jes van hem uit te breiden. (Onbekend)

Antwoord 11
Mijn twin heeft 2 jaar terug het contact verbroken. In de wetenschap dat (als we echt TZ zijn) we elkaar dan toch ooit hoe dan ook terugvinden heb ik zijn telefoonnummer gewist. We kwamen elkaar sporadisch online tegen,maar bellen doen we niet meer. Dit jaar heb ik een nieuwe telefoon en nummer sychroniseert mijn nieuwe telefoon met mijn email en zag ik dat ik zijn telefoonnummer toch niet had gewist!! Ik zag dat hij gebruik maakte van whatssup… en gister pas had ik de moed om hem daarop een berichtje te sturen met me nieuwe nummer. Ik stuurde hem: Whatssup! Hij reageerde niet maar kwam wel ineens online vandaag met de vraag: hey heb je een nieuwe telefoon? Haha hij wist dat ik het was.. en uiteindelijk hebben we een paar uur online gepraat. Zo brutaal als ik was heb ik hem gezegd mijn nummer wel op te slaan voor het geval hij misschien de behoefte heeft om te bellen. En leuk om te weten dat hij dat al had gedaan… Nja.. ik ben benieuwd hoelang dit contact voor de zoveelste keer zal standhouden… maar 1 ding weet ik zeker.. we komen niet los van elkaar en ik geniet van het momentje weer…(Onbekend)