Q0722. Intreding van je tweelingziel?

Onbekend

Ik heb deze nacht iets ongelofelijk raars gehad, ik praatte met mijn tweelingziel die ik al jaren niet meer gezien heb en ik vroeg hem of hij wist dat we gelijke zielen waren, tweelingzielen en of hij wist dat wij één waren, en toen krijg ik echt een bevestigend gevoel dat hij dat wist, ik zei dat ik van hem hield en hem miste en dat ik hem wilde voelen? Toen zei ik… ik wou dat je toch zeker wist hoe graag ik je zie. En toen voelde ik me alsof iemand mijn lichaam wou binnenkomen, alsof hij toesteming vroeg, en toen kwam de raarste ervaring van mijn leven, ik voelde hem in mijn lichaam, na luttele seconden kon ik geen onderscheid meer maken tussen zijn ziel en mijn ziel, alles wat ik miste werd aangevuld en ik was weer compleet, ik was 1 met hem? En toen stompte ik hem weg, het ego kwam en dacht oh nee als hij in mijn lichaam kan treden is hij er mischien niet meer, is hij mischien dood of kan hij dit als hij slaapt, ik ben ontzettend bang en de vraag aan jullie is… denken jullie dat mijn twin in mijn lichaam kan treden als hij leeft? Wil dit zeggen dat hij er niet meer is of is dit gewoon omdat we elkaar zo aantrekken, heeft iemand van jullie dit al voorgehad terwij je weet dat je twin nog leeft? Ik kan het niet aanvoelen dat hij dood is maar ik voel soms wel een leegte , misschien omdat ik hem zolang niet gezien heb? Wat denken jullie? Hoe ging dit bij jullie?

Antwoord 1
Lieve jij. Dit hoeft zeker niet te betekenen dat jouw twin is overleden! Ik herken wat je beschrijft, heb het zelf ook meegemaakt, meerdere keren… Het is of je lichaam even overgenomen wordt… Dat ging een keer zo ver dat ik me eventjes ‘hem’ voelde, in plaats van mij…of wij… Persoonlijk denk ik dat je het kan zien als een andere (maar zo mooie!) manier van met elkaar communiceren. Dat je de bevestiging kreeg waar je op dat moment om vroeg… Geniet er maar van. (Onbekend)

Antwoord 2
Twijfel nergens aan want je hebt zojuist een van de mooiste dingen meegemaakt die een mens ooit kan beleven! De samensmelting van twee zielen. Dit betekent absoluut niet dat je twin dood is, dan zou de mijne ook dood zijn. Ik maakt iets soortgelijks vorige zomer mee. Ik lag in bed, het was vroeg in de ochtend en ik verkeerde tussen slapen en waken in, beetje een sluimertoestand. Ik voelde mijn twin toen heel dicht bij me en hij kuste me. Onze hoofden smolten samen in een helderroze licht. Het gevoel erbij was onbeschrijflijk, zo prachtig! Enkele uren daarna kwam hij op bezoek (we hadden een verjaardag) en ik zag aan hem dat hij ook iets gemerkt had hoewel we er nooit met een woord over gesproken hebben. Koester deze ervaring, dit is nog maar het begin. Liefs, (Onbekend)

Antwoord 3
Een samensmelting is het voor mij, al vaker gevoeld toen we elkaar zagen.. 2 aura’s één gevoel, wilde er hard voor weg rennen, voelde alleen nog maar, zag een hand die mij nog een drankje aanreikte, maar was één met hem, vreselijk, geweldig, fantastisch, en verwarrend tegelijk..niet uit te leggen. Later een beleving in de vroege ochtend (slaap/waaktoestand) nu heel bewust gehad 2x, dat ik die ander in heel mijn lijf voel (hoofd,hart en buikchakra zijn verbonden met een dik koord), een samensmelting, verstilde extase..overweldigend en heerlijk..en ja mijn advies aan jou; geniet ervan..het kan mij niet vaak genoeg gebeuren..maar wat als je elkaar echt ziet..toch wel jammer! Wat ik voel is dat ik het kan vragen of hij bij mij komt.(Onbekend)

Antwoord 4
Hij is zeker niet dood, maar hij denkt aan je. Misschien wil hij weer contact met je. Hij verlangt naar je. Ik heb dit heel vaak meegemaakt met mijn TZ en zelfs berichtjes gestuurd op dat moment, en we voelden het allebei erg intens. (Onbekend)