Q0721. Wist je het meteen?

Onbekend

Wist je meteen dat hij/zij je twin was? Ik heb jarenlang een goed contact gehad met degene die een jaar geleden mijn tz bleek te zijn. Het contact was altijd al bijzonder en intens, maar toen pas viel het kwartje. Hoe ging dit bij jullie?

Antwoord 1
Zie mijn verhaal 186. Vlak voordat ik hem ontmoette hoorde ik een stem van binnen die zei: “Er komt nu iemand aan,daar moet je heeeeel goed op letten!” Maar dat was ook het geval bij de vader van mijn kind, de enige twee keer dat dat is gebeurd. (Wieweet)

Antwoord 2
De eerste keer dat ik haar ontmoette, voelde ik meteen dat er heel iets bijzonders aan de hand was, zoals: ik zag alleen haar ogen, de mooiste en liefste ogen die ik ooit gezien had, ik wist in een flits wat er in een korte tijd zou gebeuren met haar en dat is ook uitgekomen. We waren meteen stapelgek op elkaar zonder verliefd te zijn, ik voelde absoluut geen erotische spanning, onze uitstraling was zo mooi dat waar we ook waren mensen naar ons keken. Ik was totaal niet geinteresseerd hoe bloedmooi ze was, alleen haar innerlijk vond ik belangrijk en mateloos boeiend. Na 29 jaar heb ik haar weer gezien. Ik kon en wilde mijn ogen niet van haar afhouden, mijn ogen plakten op haar, wat ik nog nooit meegemaakt heb. De gevoelens voor haar waren nog precies hetzelfde en dat was ook wederzijds voelde ik. Toen keken we ineens in elkaars ogen en dat was zeer heftig en de wederzijdse blijschap was zeer groot. Ik heb geen verwachtingen wat er verder tussen ons zal gebeuren, maar ik hoop haar binnenkort weer te zien en dat zal ik heel erg leuk vinden. Mij valt wel op dat de gevoelens heftiger zijn geworden, terwijl ik ze ongeveer dertig jaar niet gezien of gesproken heb. Dit is de meest open en vrije relatie, want je claimt elkaar niet, en ieder leeft zijn eigen leven. (Onbekend)

Antwoord 3
Antwoord 2, zo ervaar ik dat ook. De meest open en vrije relatie, onvoorwaardelijk gevoel van liefde. Dat is het. En dat de liefde na zoveel jaren nog heftiger is dan in het begin, Zelfs als je elkaar al die tijd niet gezien hebt, dat kan volgens mij alleen maar bij tweelingzielen. Want normaal raakt een mens het verliefde gevoel na hooguit twee jaar kwijt. Dat is dan gewoon een soort chemisch proces. Dit is andere koek. Ik ben al 17 jaar gek op mijn twin en het wordt alleen maar heftiger, We zien elkaar onregelmatig en niet vaak, maar als dat gebeurt, lijkt het almaar sterker te worden. Hij raakt me nu ook al aan soms, subtiel maar duidelijk. Ik voel dat hij meer begint te begrijpen van wat er tussen ons is en dat maakt me blij. Het moeilijkste is het loslaten van verwachtingen en hoop. Je moet alles maar nemen zoals het komt en erop vertrouwen dat dat de enige juiste manier is. Terwijl het ego niets liever wil dan de zaak sturen, de ander bellen en iets afspreken! (Onbekend)

Antwoord 4
Ik denk dat het juist je ego is die wil dat je niets afspreekt, want ego (angst) wil die liefde niet want daar kan ie niet tussenkomen als 2 tweelingzielen zich echt herenigen. Het is je hart die wil afspreken, die wil bellen. Je ego zegt toch niet; ‘zo meneer ga jij die mevrouw maar eens bellen want dat is goed voor je’ je hart zegt; ‘ik wil mijn lief zien/horen want ik hou van haar/hem ‘ je hart weet dat het goed voor je is en niet alleen voor jou maar ook voor de wereld. je hebt nl. een wil gekregen, ook van god/universum, net zoals je twin hebt gekregen/herkend van god/liefde/universum en die heeft je niet voor niets bij elkaar gebracht. ik heb twin ook daardoor (door mijn en zijn ego) al een hele poos niet meer gezien nadat ik van baan was veranderd en dan zegt ego; ‘ga er maar niet heen hoor, want dat is niet goed voor jou’ zo is het mij vergaan, snap je. (Onbekend)

Antwoord 5
Reactie op antw. 3. Ik ben van antw. 2. Hoe rustiger je voelt voor dat je je twin tegenkomt hoe makkelijker je alles afgaat. Geen angstgevoelens, geen heftige emoties, je voel je dan echt een met diegene, alleen jij en je twin zijn dan op deze wereld. Je hebt woordeloos contact met elkaar. Bizar gewoon. Als je je rustig voelt accepteer je ook dat je weer van je twin vandaan moet. Je weet en voelt dat je voor altijd met je twin verbonden bent. Ik heb ervaren dat het rustige gevoel van boven geregeld wordt. En dat is heel apart. Als je alles accepteert zoals het loopt en als je het volste vertrouwen hebt in het universum, dan heb je geen last van angstgevoelens of andere heftige emoties. Het gevoel van wederzijdse liefde maakt je heel sterk. Mijn twin kwam ik voor de eerste keer tegen toen ze 17 jaar was. En jij kent hem 17 jaar. Wel een grappig toeval. Ik was toen 30 jaar toen ik haar tegenkwam. Ik heb vanaf het eerste moment altijd geweten dat ik haar weer zou tegenkomen en dat gevoel was onwrikbaar en dus ook uitgekomen. Een onwrikbare gevoel is onoverwinnelijk. Echte liefde maakt je alleen maar sterk. (Onbekend)

Antwoord 6
Vanaf de eerste ontmoeting, na twitter, skype, msn, wist ik dat ik een groot geschenk kreeg aangereikt. Een geschenk welke ik niet thuis kon brengen. Na 6 maanden zei een vriendin van haar dat we tweelingzielen waren en na het lezen van diverse sites konden we daar niet omheen. Ik kon het toen, dacht ik, thuis ook beter delen omdat het een naam en een verklaring had dat intense gevoel. We hadden/ hebben zoveel gelijkenis, niet uiterlijk maar innerlijk dat we wisten dat dit geen gewone liefde was, sindsdien, ben ik (Fries en wetenschapper), me spiritueel gaan ontwikkelen en heb ik door de harde confrontaties soms mijn ziel kunnen reinigen. Kortom, ik kon het geen naam geven maar dat zij een geschenk was die niet toevallig bij me kwam wist ik wel vanaf dag 1.(Onbekend)