Q0718. Hoe weten jullie?

Onbekend

Mijn twin en ik kennen elkaar nu zo’n 3 jaar en ik lees hier sinds kort en denk dan, hoe weten ze dat toch allemaal? dat ze precies weten wat ze eerst nog moeten doen voordat ze zich kunnen herenigen of dat ze wel of niet bij elkaar komen in dit leven,of wat twin of hij/zijzelf nog moet doen? nou ik weet op het moment helemaal niks , een soort van black hole..waar ik in zit veel omzichtigheid lees ik hier soms , misschien weet jullie twin dit allemaal wel helemaal niet , moet je die wetenschap die jij hebt dan niet delen met je twin? of weet jij of denk jij dat die dat niet aankan ? ga je dan niet een beetje boven je twin staan? misschien niet erg duidelijk verhaal, maar ik denk dat mijn twin meer weet, het is nl. iets dat jou ook aangaat? wat vinden jullie…energetisch is alles steeds mooier maar verder…; een groot ? boven mn hoofd. Overigens praten mn twin en ik niet echt, alleen maar blikken en enkele hints.

Antwoord 1
Nee op zielsniveau weet mijn twin alles al. Hij waarschuwt mij energetisch bij iedere nieuwe fase. Aan mij de taak om dat in het bovenbewuste te zetten en te documenteren voor later. Op bewust niveau weet hij van niets, en dat is zijn taak ook niet. Het is echt een taakverdeling bij ons. Het duurde even (2 jaar) voordat ik dat door had. Hij wordt zich echter wel steeds bewuster van spiritualiteit, vanaf half maart tot begin 2013 gaat hij een sprong in zijn bewustzijn maken, pas daarna kan ik hem mijn “documentatie” laten zien, waarom we bij elkaar komen in dit leven. (Wieweet)

Antwoord 2
Antwoord 1, ik begrijp denk ik precies wat jij bedoelt. Mijn twin “weet” bewust ook nog niet hoe het precies zit tussen ons maar onbewust weet hij alles. Dat merk ik aan zijn uitspraken, zijn manier van kijken, zijn aanrakingen, en aan mijn dromen over ons. Ik ben heldervoelend en helderwetend (nog stevig in ontwikkeling) en krijg zo ook dingen door die ik niet kan beredeneren maar waarvan ik weet dat ze kloppen. Zo mocht ik weten dat hij en ik ooit in dit leven echt samen komen. Maar dat duurt nog heel lang. De voorbereiding is echter allang in volle gang, mensen om ons heen worden erop voorbereid. En velen van hen zullen er tegen die tijd niet meer zijn, zo lang duurt het nog. Wat hij weet en voelt kan ik alleen naar gissen, maar ik weet wel dat hij ook zeer sterke gevoelens heeft voor mij, en dat hij weet dat ik eigenlijk bij hem hoor. Dat is heel moeilijk omdat ik getrouwd ben. Ik zie dat mijn tz nog veel afleiding nodig heeft en niet op zijn gemak is in stilte bij zichzelf. Dat is veel te confronterend. Maar langzaam komt het wel. Ik blijf hem al mijn liefde sturen. (Onbekend)