Q0716. Meerdere tweelingzielen?

Onbekend

Kan het zijn dat je meer dan 1 TZ hebt? Ik ben mijn TZ een half jaartje geleden tegen gekomen, daar is verder ook geen discussie over, maar ik kom eigenlijk de laatste maanden steeds meer mensen tegen waar ik een speciale band mee heb. Dat stralen we ook naar elkaar uit, en het leuke van alles is dat we ook direct weten van elkaar dat we een bepaalde band hebben, oke niet zo sterk als mijn TZ, maar ookzo intens , mja kan het niet uitleggen, maar dat voel je gewoon, en denk nou niet dat het stopt, ik ben voor mijn werk heel veel in het buitenland, gebeurt gewoon bij vreemde mensen, voel me ook echt heel erg veranderen, m’n uitstraling naar buiten toe, lijkt wel of ik aan het gek worden ben. Maar dat gevoel is zo sterk, hoef maar keertje blikken te kruisen , en boem, het leuke is dat dat ook gelijk van die persoon terug komt, en dat ook gelijk duidelijk is, vraag het wel eens aan die persoon, zo van, hey heb jij dat nou ook ? en altijd word het gewoon bevestigd!

Antwoord 1
Nee je hebt maar 1 tweelingziel, en verwar de rest niet met tweelingziel, dat is ziels-liefde die je uitstraalt zie vraag en antwoord nr. 578. (Wieweet)

Antwoord 2
Zielsverwanten, tweelingzielen, verenigde zielen, karma…maak jezelf niet gek, de ziel maakt zulke complexe sprongen; jouw ziel weet zelf het beste, vertrouw er maar op. Alle zielsliefdes hebben elkaar nodig, helpen elkaar; vind uit wat je voor elkaar kunt doen….blijf bij jezelf en voel.(Onbekend)

Antwoord 3
Als je vanuit je hart, je ziel met mensen omgaat dan voel je dat zij ook vanuit liefde naar jou toe reageren. Maar heb niet met heel veel mensen zo’n contact, als tussen zielsverwanten, want die staan echt dichter bij me, ik herken het meestal wel meteen. je komt ze ook steeds vaker tegen. (Onbekend)