Q0715. Graag jullie mening …

Onbekend

Ik wil graag jullie mening horen. Jullie zullen natuurlijk nu zeggen dat ik mijn eigen intuitie moet volgen, maar het is niet zo simpel voor mij. Ik zit vast in een hele gecompliceerde situatie en ik zit zo vast dat ik niet meer weet wat ik moet doen, ik ben al ten rade geweest bij verscheidene waarzegsters die me telkens iets ander zeiden. Het maakt me zo verward en mijn familie en vrienden hebben ook een verdeelde mening. Ik hoop hier iemand te vinden die mij via zijn intuitie kan aanraden wat hij denkt dat het beste is. Het verhaal gaat als volgt: 4 jaar geleden in 2007 ontmoette ik een man waarvan ik bij de eerste ontmoeting naar hem keek en een helderhorende stem me zei dat ik met hem contact moest maken of dat ik er heel mijn leven spijt van ging hebben, waarop ik spontaan mijn innerlijke stem bijna stond uit te lachen. Maar een gevoel van mij voelde ook een ontzettende drang om contact te maken en al ben ik totaal geen mens om als eerste contact te maken, ik zou het nooit doen, toen voelde het als de belangrijkste keus uit mijn leven. Ik ging naar hem maar hij was anderstalig, van een ander land en kon me toch verstaanbaar maken om hem ten dans te vragen,de energie tussen ons was supergroot. We dansten en achter enkele seconde was het onvermijdelijk elkaar te kussen. Dit was het begin van een groots verhaal dat ik nooit voor mogelijk kon houden. We spendeerden tijd met elkaar en werden meer en meer verliefd. Op een dag vertelde een stem me dat hij mijn ware liefde was, waarop ik weer begon te lachen, ik zag hem al zielsgraag na die korte tijd maar hoe kon mijn ware liefde nu iemand zijn die terug moest naar zijn land en al die problemen daaromtrent? Ik werd toen boos en begon die stem te negeren. Na een tijd werd de liefde groter, maar toen voelden we het, het moment van afscheid naderde en hij moest terug,. Ik hield mijn afstand om niet gekwetsd te zijn, en toen begonnen zijn vrienden te roddelen dat ik ontrouw was maar dat was niet zo, en ik kon het niet uitleggen want beschikte niet genoeg over de taal. Hij is dan weggegaan, het eerste jaar hield ik me goed, maar na dat jaar kreeg ik een tranenuitbarsting, ik stond in de supermarkt en begon ineens te wenen en ik wist niet waarom, ik had me een aantal maanden wijsgemaakt dat ik hem niet mistte, maar toen kwam het besef. Ik wilde hem terugzien, ik had er zoveel voor gebeden. 1 Januari 2009 zag ik hem terug, ik kon mijn ogen niet geloven. Ik voelde mijn lichaam trillen en kreeg een uittreding waardoor ik niets kon zeggen tegen hem en hij twijfelde of ik het wel was en we elkaar weer uit het oog verloren. Zomer 2009 kwam er weer een ontmoeting (die ik altijd 2 maanden op voorhand aanvoelde) en toen praatte ik met hem in mijn droom en kreeg een visioen. De volgende dag zag ik hem maar obstakels waren er weer, we werden tegengehouden in de trein en konden elkaar niet ontmoeten. Ondertussen is het al 2 jaar sinds ik hem gezien heb, en 4 jaar sinds we elkaar gesproken hebben. Ik voel echt dat hij mijn twin is en ik vraag me af of ik moet blijven doorgaan en hem zoeken (ook al heb ik geen nummer, achternaam of adres). Of moet ik afwachten of gewoon opgeven? Ik ben ten einde raad, help me alsjeblieft. En ook vraag ik me af of iemand hier een verband ziet, in de tijd en misschien ook kan aanvoelen of zien binnen hoeveel tijd ik hem zou kunnen zien, dit zou me echt vooruit helpen… Met veel liefde.

Antwoord 1
Mijn intuïtie zegt, nooit opgeven, het gevoel wat je had is supergroot dus hou dat vast en als het zo moet zijn dan komt het echt goed, maar een tijd? Bij ons is er wel iedere keer een seizoen waarin we meer van elkaar horen en soms had ik ook het gevoel dat er een bepaalde druk op stond voor een bepaalde datum, maar er is niets te plannen dat weet ik inmiddels wel, het komt zoals het komen moet als je voelt dat het bedoeld is. Bij jou is de zomer misschien heel belangrijk, wie weet hoe het gaat lopen. maar zoeken zonder adres of iets? het lijkt me een speld in een hooiberg..sterkte (Onbekend)