Q0714. Ik ben het aangegaan …

Onbekend

Ik ben het aangegaan… We hebben in de afgelopen periode meerdere malen geuit dat we elkaar niet kunnen vergeten en het contact missen. Hij nodigde me uit voor een etentje bij hem thuis omdat zijn ouders op vakantie zijn..ik gaf in eerste instantie aan dat ik hier niet op in wilde gaan omdat ik eerst eens mijn oude zelf weer moet worden waarop hij aangaf dat dat toch niet lukt… geen contact… omdat we elkaar toch wel blijven opzoeken.. Afgesproken en op donderdag zelf kreeg ik maar geen whattsapp en hij kwam half negen met.. lekker dan niets laten horen! Ik boos al het contact verbroken nadat ik had verteld dat ik van hem hou en heel veel verdriet heb en dat het over moet zijn. Volgende ochtend toch weer sms met ‘jammer’ en even later kus. Wat moet ik nu?

Antwoord 1
Klinkt allemaal nogal verward,als ik je verhaal zo lees , misschien niet zo bedoeld maar ik zou er niet meer in mee gaan, laat hem maar eerlijk zijn naar jou toe, is veel liefdevoller. (Onbekend)

Antwoord 2
Je kunt hier verder niets mee. Neem zoals je eerder hebt gedaan, afstand. Als ik het zo lees maakt hij er een machtsspel van. (Onbekend)