Q0713. Altijd bij elkaar zijn …

Onbekend

Altijd bij elkaar, loslaten, eindelijk snap ik het, denk ik… Wie herkent het volgende; naarmate er meer fysieke afstand zit tussen mijn tweelingziel en mij, zijn we op zielsniveau juist dichter bij elkaar. Ik voel hem, zie overal tekens die naar ons verwijzen, liedjes die hetzelfde doen en mensen die zijn naam zeggen. Gisteren was zo’n dag en het maakte me zo blij en gelukkig. Hij zit op dit moment ver weg, en eindelijk ervaar ik rust in mijn hart, oprechte rust dat het goed is zo, en dat we ongeacht afstand ALTIJD bij elkaar zijn. Ik voel het, en ik weet het nu. Is dit het loslaten waarover ik hier zo vaak lees? Ik heb het gevoel dat ik dat nu kan. Wat hij daar ook aan het doen is, en met wie, het raakt me allemaal niet, ik gun het hem met mijn hele hart zelfs, en voel alleen maar vette liefde als ik aan hem denk.

Antwoord 1
Ja ja ja ,hier kan ik zeer bevestigend over zijn. Hoe meer of hoe langer men fysiek van elkaar verwijderd is, hoe beter de samenwerking op zielsniveau. Dit alles is denk ik ter voorbereiding op de toekomstige samenwerking als personen. Twee-en-een- half jaar niet op de hoogte kunnen zijn van mijn twin en opeens vanaf 11-11-2010 regende het van het getouwtrek, symboliek, straatnamen, wijken, werkplekken, enz.allemaal van zijn kant. De eventuele fysieke aanwezigheid van twin hier en nu, zou alleen maar als stoorzender werken. Ik heb iets ontdekt o.a. dat mijn twin en ik nooit herenigd kunnen worden voordat de onderste steen uit het verleden boven is. Het moet namelijk een schone basis zijn, de ziel gaat altijd voor zuiverheid. Maar nu is er een rode draad door onze levens heen nml.BLOED Mijn tweelingziel is, sinds hij vaatchirurgie is gaan doen als specialisatie, steeds harder energetisch aan mij gaan trekken en daarvoor niet. Aan mij de taak om dat haarfijn uit te zoeken, bij iedere stap laat hij energetisch merken hoe blij hij daarmee is, op zielsniveau heeft hij ook haast met de hereniging! En terwijl hij rustig bezig is met specialiseren en perfectioneren (robot is ons steekwoord), wordt hij tegelijkertijd spiritueler en bewuster (Neptunus maakt langdurig driehoeksaspekt met zijn geboorte-Uranus). Kortom, in alle rust dat werkt denk ik het allerbeste! (Wieweet)

Antwoord 2
Aan WieWeet, ik stelde de vraag, en ik ben zo blij dat je mij bevestigt in wat ik voel. Was jij het die hier wel eens geschreven heeft dat ze heeft doorgekregen hoe de toekomst tussen tz en jou zal gaan? Ik heb zelf namelijk ook het sterke gevoel/intuitie dat ik ongeveer, in grote lijnen weet hoe het tussen mijn tz en mij zal gaan. Vraag me niet hoe, maar ik weet het, heb het doorgekregen door allerlei tekens en via mijn innerlijk weten. Vandaag en gisteren lukte het mij om op afstand met hem te communiceren. In gedachten stelde ik hem vragen en kreeg meteen de antwoorden door via allerlei tekens. Zo bijzonder. (Onbekend)

Antwoord 3
Antwoord 2 ja dat was ik. En het gaat maar door , als je eenmaal op het spirituele pad zit, dan komen de dingen achter elkaar vanzelf naar je toe, let maar op. Onze achternamen samengevoegd geeft: van koninlijken huize of koninklijk van huis uit. We zijn op aarde ooit aan onze cyclus op hoog niveau begonnen. En voor mij persoonlijk ben ik er van overtuigd dat we volledig herstel krijgen dus verheven worden in de adelstand. Dan is de cyclus weer rond. (Wieweet)

Antwoord 4
Aan wieweet, klinkt niet echt lekker; bloed? heb je daar zelf een bepaald beeld bij? ik voor mij zit echt in het duister te vissen hoe of wat er voor ons de bedoeling is en soms heb ik hele rare ingevingen en denk dan heel gauw het zal toch niet zo zijn..ik weet het nl. niet, ongeloof over mijn eigen intuïtie of zo., die heeft me nl. al heel vaak in de steek gelaten lijkt het of misschien wel niet.(Onbekend)

Antwoord 5
Nog even aan antwoord 2: Al vaker heb ik op verschillende sites gelezen dat tweelingzielen beginnen en eindigen met hetzelfde thema. Voor ons is de hele geschiedenis begonnen in Egypte, een mengeling van magie en “wetenschappelijke” geneeskunde. Nu de cyclus bijna rond is (laatste leven), gaan we denk ik weer in de toekomst samenwerken, een mengeling wederom van energie doorgeven (een soort reiki?) en detectie via auralezen enerzijds, mijn kant, en wetenschappelijk onderzoek en chirurgie van zijn kant. Ooit zijn we begonnen met geneeskunde en landbouw en nu weer heelkunde en veeteelt. Tweelingzielen hebben een thema volgens mij, daarna gaan ze zeg maar in de diaspora ,af en toe komen ze elkaar weer tegen en op het laatst gezamenlijk weer hetzelfde thema als waarmee ze ooit gestart zijn. Onze namen samengevoegd geeft (etymologisch): koninklijk van huis uit of van koninklijken huize. Misschien ook op hoog niveau begonnen,als koningskinderen? (Wieweet)

Antwoord 6
De ziel wil zuiverheid daar ben ik ook helemaal mee eens, merk ook bij mij dat ik nog net even mensen anders moet benaderen, liever en ondersteunend in hun proces. Eerlijk en als ze het niet willen snappen dan is dat jammer maar heb ik mijn best gedaan, het is nl. een onomkeerbaar proces waar ik in zit. Als ik heel hard de andere kant op zou willen lopen omdat dat gemakkelijker zou zijn dan nog zou me dat niet lukken! want de kracht van deze zielsliefde haalt me in en wil dat ik volkomen eerlijk mijn opdracht (wat dat dan ook zal zijn) op me ga nemen, er is geen ontkomen aan! Ik zit vast aan mijn zielsmaat , gestuurd en geleid door hogerhand, niet alleen op zielsniveau maar ook lijfelijk, niet te zien maar des te duidelijker te voelen.Ik vind het een beetje eng maar ook heerlijk. (Onbekend)

Antwoord 7
Antwoord 4: Bloed is leven, niks engs hoor. Het loopt als een rode draad (excuus voor de uitdrukking) door onze levens heen. We zijn zoals ik het ervaar begonnen met een mengeling van magie en “wetenschappelijke” geneeskunde, ons eerste leven, en daar eindigen we denk ik ook weer mee. Nu heet het dan co-creating. Mijn zielslief is chirurgijn geweest in dienst van de VOC en heeft zodoende heel veel aan aderlating gedaan (roof) en via allerlei andere levens en beroepen (denk aan Rode Kruis, bloeddonatie, blauw bloed, bloedlijn, pelikanen, enz.) al die levens achter elkaar en nu is mijn zielslief vaatchirurg (zorg), dus van bloedroof naar bloedzorg. Zo kwam ik op het spoor. (Wieweet)

Antwoord 8
Heel interessant WieWeet! Wat ik zelf weet over mijn twin en mij is niet zoveel als jij al weet. Wel heb ik heel heldere dromen gehad die mij een kijkje gaven in het verleden en daaruit weet ik dat hij ooit soldaat is geweest, welke tijd weet ik niet, maar zeker 100 jaar of meer geleden. Hij heeft ook ooit 5 mensen neergeschoten en werd vervolgd. Ik voelde een enorme drang om er voor hem te zijn en troost te bieden. En dat is in dit leven nog steeds een heel aanwezig gevoel, ik kan dat niet verklaren. Ik voel dat ik hem wil troosten, er voor hem zijn en beschermen. Heel raar. Verder kreeg ik ook beelden van de middeleeuwen, processies, kasteel en veel kamers. Vrouw in een sluier, en een rijtuig. In weer andere dromen zie ik een warm land, lijkt op India, soms woestijn, en bazaarachtige taferelen. Ik noteer alles en langzaam wordt vanzelf duidelijk wat het betekent. In dit leven krijg ik vaak flash backs naar het verleden, en dan ineens wordt er weer een stuk droom duidelijk. Alsof verleden en heden samenkomen en weer een tipje van de sluier oplichten. Ik zou graag meer willen weten over mijn rol, en verleden. Kan alleen zeggen dat ik “ouder” en meer ervaren voel dan mijn twin en dat ik het idee heb dat ik hem iets mag leren en laten zien. (Onbekend)

Antwoord 9
Antwoord 8 Nou dat is ook al meer dan menigeen weet hoor. Blijft voor mij nog steeds de verrassing: heeft de ziel alles al opgeslagen en speelt hij zichzelf langzaam af gedurende zijn vele levens, of slaat hij gedurende levens alles op; dus een voorgeprogrammeerd OF een programmeerbaar ding? Ik zelf denk toch aan de eerste optie. (Wieweet)

Antwoord 10
Ja, ik ben ook al heel blij dat ik zover ben. Ik denk heel veel na, vind ik heerlijk. Gewoon wat mijmeren tijdens het werken in de tuin en in huis. Ik werk op dit moment niet buitenshuis en merk dat ik nu de ruimte krijg om aan dit proces te werken. Heb het er enorm druk mee…haha. (Onbekend)