Q0712. Gescheiden van elkaar…

Onbekend

Komen tweelingzielen na de ontmoeting altijd weer bij elkaar? Is daar een “regel” voor? Ik heb hem ontmoet maar we zijn nu gescheiden door mijn verandering van baan. Ik weet niet of hij ook exact weet dat wij elkaars TZ zijn… maar ik heb alles bij elkaar opgeteld en zijn blikken zeggen genoeg. Is het zo dat je pas weer bij elkaar komt als je alle problemen etc hebt opgelost? of kan het ook zijn dat we helemaal niet meer bij elkaar komen? Liefs

Antwoord 1
Ik ben ervan overtuigd dat tweelingzielen altijd ooit weer samen komen. Maar dat is een ruim begrip, dat “Ooit”. Beiden moeten er klaar voor zijn, en onder ogen zien hoe het zit (de zielsliefde), klaar zijn met hun eigen proces en ja, dan kan er een samensmelting zijn. Naar mijn mening kan dat zowel in het huidige leven als in een volgend leven gebeuren. Persoonlijk heb ik tekens gekregen dat het samenkomen tussen mijn tz en mij over 30 jaar is. Dan ben ik 65….ik weet bij god niet hoe ik die tijd moet doorkomen. Ik ben waarschijnlijk al veel eerder klaar met mijn proces dan hij. Maar forceren kun je dus niets. Hoop dat die 30 jaar toch wat minder lang zullen blijken. (Onbekend)

Antwoord 2
Een ‘regel’? er zijn geen regels die vastliggen, er zijn twins die naar elkaar toegroeien en daar zou je misschien gewoon mee bezig moeten zijn. Ja als het zo bedoeld of als je dat wilt, want wat je verlangt dat gebeurt, je schept je eigen werkelijkheid (boek van esther en jerry hicks) dan kom je weer bij elkaar, daar kun je zelf ook voor kiezen. Regels zijn er voor mensen die ze nog nodig hebben. Ver ontwikkelde zielen weten wat wel en niet kan. Liefs (Onbekend)

Antwoord 3
Probeer niet zo te focussen op het woord TZ zelf. Op wat het betekent en wat de regels zijn. Volg hierin gewoon je hart en ga met je gevoel en intuïtie mee. Ik heb lang geleden in jouw situatie gezeten en het is allemaal goed gegaan. Maar ga er ook voor, ga niet zitten wachten op het lot. Die hangt van jou af. Hoe snel het zal gaan hangt ook van jou af. Beste is ook om deze persoon niet gelijk te confronteren met dit woord, maar alles heel natuurlijk te laten verlopen. Mensen kunnen namelijk best geschokt reageren en sommigen vinden zich heel zweverig worden en willen wegvluchten. succes en volg je hart met veel moed! (Onbekend)

Antwoord 4
Ja het kan inderdaad zo zijn dat je in dit leven helemaal niet meer bij elkaar komt. Het hangt er helemaal vanaf wat de opdracht is voor dit leven. Het is bij ieder leven weer verschillend. Het ene leven een kortere tijd bij elkaar, soms een moment en soms langere tijd en een enkele keer heel lang. Er is geen regel voor en ook niet of alle problemen opgelost moeten zijn, tweelingzielen komen naar mijn mening bij elkaar voor de groei van hun ziel, en slechts zelden ter voltooiing van hun ziel (laatste leven) Voordat mijn twin en ik weer bij elkaar komen (dat weten we), moet alles in de openbaarheid dat is nu mijn taak. Het is voor iedereen weer anders. (Wieweet)